ColonHelp mi-a făcut viața mai ușoară!

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat, Slăbire
Acest articol a fost citit de 231 ori.
ColonHelp mi-a făcut viața mai ușoară!

Ma numesc Constantin Costescu, am 36 de ani si sunt din Bucuresti si folosesc produsul ColonHelp de sase saptamani de zile. Urmand un regim alimentar care da unele stari de constipatie si avand o predispozitie spre constipatie, m-am interesat de produse naturale care sa vina in sprijinul meu pentru a trece cat mai usor peste aceasta perioada. De asemenea, un cerc de prieteni imi recomandasera o cura de slabire cu fibrele ColonHelp.
M-am gandit ca e un pas bun pentru inceput sa incerc doar un tratament de detoxifiere coroborat cu regimul alimentar pe care mi l-am impus. Efectele curei de ColonHelp au fost aproape imediate! Practic de a practic de a doua zi senzatia de balonare permanenta a disparut, scaunele erau usoare si fara probleme. Am continuat conform indicatiilor (o lingurita si jumatate dimineata cu iaurt, in loc de mic dejun, si o lingurita si jumatate seara cu iaurt, inainte de ora 20-21.00) consumand in acelasi timp multa apa (aproximativ 2 litri pe zi) si incercand sa merg minimum 20 de minute pe jos, sa urc scarile si sa le cobor cat mai des.
Dupa sase saptamani de tratament am slabit 6 kilograme si scazut aproape doua marimi la haine. Practic, am mai dat doua gauri la curelele pe care le folosesc.
Intai am crezut ca valorile analizelor medicale vor fi puternic dereglate din cauza regimului alimentar bogat in proteine pe care il urmez. Dupa 45 de zile de cura am facut un set de analize complet si SURPRIZA! Colesterolul intrase in limite normale (scadere de la 240 la 185), trigliceridele la fel (constant peste 330 au coborat la 214), glicemia normala. In afara de ameliorarea problemelor de sanatate, am un tonus de invidiat! Prin urmare, dupa cel de-al treilea flacon ColonHelp achizitionat de curand o sa urmeze foarte probabil cel de al patrulea, al cincilea etc. Va multumesc pentru ca mi-ati facut viata mai usoara!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina