ColonHelp mi-a reglat nivelul colesterolului și al glicemiei

Ultima actualizare la 19 martie 2014. Categoria: Colesterol ridicat, ColonHelp și colesterol, Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri, Video, Video Mărturii
Acest articol a fost citit de 541 ori.

Corneliu Negulescu (79 ani) din București a aflat de ColonHelp din Asul Verde și a decis să urmeze o cură cu acest produs, împreună cu ceaiul hepatoprotector LiverHelp. ”Aveam scaune neregulate, chiar și la 2 zile. Mi-a scăzut spectaculos tensiunea arterială, a scăzut spectaculos și colesterolul (150), glicemia și trigliceridele au ajuns la 100.” După cură, tranzitul intestinal s-a reglat perfect, chiar de două ori pe zi. De asemenea s-a îmbunătățit și calitatea somnului și a dispărut starea de oboseală de dimineața. ”Capul parcă îmi este mai limpede, nu mai am balonările pe care le aveam uneori”, mărturisește Cornelui Negulescu. Cura cu ColonHelp a rezolvat și problema gazelor intestinale, iar starea generală s-a îmbunătățit semnificativ. ”Recomand ColonHelp cu căldură tuturor, și de vârsta mea și mai tineri, pentru că este un produs strict natural, nu are contraindicații și îți dă o stare generală bună.”

 

 

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina