Recomand ColonHelp pacienților mei cu afecțiuni dermatologice

Ultima actualizare la 12 august 2014. Categoria: Constipație, Opinia specialiștilor
Acest articol a fost citit de 788 ori.
Recomand ColonHelp pacienților mei cu afecțiuni dermatologice

Lungu Gheorghina, medic dermato-venerolog, 71 de ani, Deva: Consum si recomand ColonHelp. Sunt medic dermatolog pensionar, dar in activitate (CMI).

Auzind pentru prima data la televizor despre acest produs, am hotarat sa-l incerc pentru prima data pentru mine. Rezultatele au fost foarte bune, produsul neavand nici un efect secundar, placut la administrare.

Din aceste motive il recomand si pacientilor mei cu afectiuni dermatologice in etiologia carora afectiunile digestive, constipatia, colonul iritabil sunt constante, fiind de asemenea utila si detoxifierea organismului. Au beneficiat, ca o completare a celorlalte tratamente locale si generale, pacientii cu acnee juvenila, acnee rozacee, dermatite periorala, hemoroizi si eczeme perianale. A fost util de asemenea si in cure de slabire, urticarie etc. Urmeaza sa-l recomand si in alte afectiuni.

 

Brosura care insoteste produsul este de asemenea foarte utila pentru informarea pacientului.
Acum consuma a treia cutie dupa o pauza de 3 luni si ma simt excelent pentru varsta mea (71 de ani), varsta la care fac miscare la sala de trei ori pe saptamana, inot si iarna schiez.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina