Soțul meu are hemoroizi. După ColonHelp, starea lui s-a îmbunătățit

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colon iritabil, Constipație
Acest articol a fost citit de 549 ori.
Soțul meu are hemoroizi. După ColonHelp, starea lui s-a îmbunătățit

Ma numesc Vera Roman, sunt din Radauti si am 59 de ani. De cativa am probleme cu digestia, in sensul ca ma balonez dupa fiecare masa si am o senzatie acuta de disconfort, dupa care ma constip si am probleme serioase cu hemoroizii. Am fost diagnosticata cu sindromul de colon iritabil si am urmat tratamente variate, dar totul s-a dovedit a fi in zadar. Efectele constau doar intr-o ameliorare temporara, dupa care starea de rau revenea.

De vreo doi ani, de cand folosesc produsul ColonHelp, ma simt mult mai bine, pot consuma si alimente pe care inainte nu le toleram, iar tonusul meu general este excelent! Nu ma mai balonez, mi s-a reglat tranzitul intestinal si, drept urmare, nu mai am probleme cu hemoroizii. Mai mult decat atat, mi s-a reglat tensiunea, mi-a scazut colesterolul, nu mai am senzatia de picioare umflate, reactionez mult mai bine la stres. Parca sunt un alt om si am mai multa pofta de viata!
De curand, sotul meu a avut probleme cu constipatia si i s-a declansat o criza de hemoroizi. A luat diferite medicamente antiinflamatorii, a folosit o gama variata de unguente, dar fara efect. Atunci am insistat sa ia ColonHelp, in combinatie cu iaurt si efectele n-au intarziat sa apara.
Sunt foarte multumita de efectele miraculoase ale produsului ColonHelp si il recomand cu multa sinceritate tuturor celor care au probleme digestive si nu numai. Merita sa fie incercat, pentru ca acest produs detoxifica organismul, tonifica si fortifica. Multumesc, ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina