Cu ajutorul ColonHelp, glicemia a scăzut progresiv

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Diabet
Acest articol a fost citit de 103 ori.

panturu-haralambieMa numesc Panturu Haralambie. Am 82 de ani si in ultimii 5 ani am suferit de constipatie, balonari si diabet, glicemia fiind de 160-180 mg/dl. Pentru eliminarea constipatiei si a diabetului am folosit toate medicamentele specifice din acest domeniu, dar rezultatele erau reduse. Din 01.07.2010 am inceput sa folosesc si ColonHelp si rezultatele au fost miraculoase: dupa doua saptamani am scapat de constipatie, scaunele le aveam dimineata, iar culoarea lor era ca la 40 de ani.

Am scapat de balonari, iar glicemia a inceput sa scada progresiv, ajungand la 106 mg/dl, conform analizelor facute in data de 30.11.2010. Anexez buletinul de analize care confirma acest lucru. Pozitiv este si faptul ca tensiunea arteriala a devenit ca de pilot de aviatie: 130/70 mm Hg. Aveam o tensiune oscilanta, care in anumite momente ajungea la 220/130 mm Hg, iar pentru acest lucru medicul cardiolog mi-a recomandat sa folosesc Zomen 30 mg (un antihipertensiv din clasa inhibitorilor enzimei de conversie a angiotensinei) si in functie de valoarea tensiunii sa folosesc 1-2 comprimate pe zi. In prezent folosesc un singur comprimat (dimineata jumatate si seara jumatate).
Au disparut treptat si durerile articulare, in special cele de la membrele inferioare. Mersul pe jos nu mai reprezinta o problema, zilnic fac miscare aproximativ 30-60 de minute. Am un somn usor, fara vise si nu mai consum inainte de culcare Nitrazepam 0,5 mg (un medicament din clasa benzodiazepinelor cu efect sedativ).

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina