O cură de ColonHelp, iar constipația e de domeniul trecutului

Ultima actualizare la 3 martie 2014. Categoria: Constipație, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire
Acest articol a fost citit de 1976 ori.
O cură de ColonHelp, iar constipația e de domeniul trecutului

Mă numesc Florin Popa, sunt din Oradea, am 34 de ani și vă scriu că tocmai am încheiat prima tură de 3 luni de tratament cu ColonHelp. Menționez că am văzut că prieteni de-ai mei făceau această cură și, fiindcă aveam probleme cu tranzitul intestinal (din cauza serviciului nu mă alimentam la ore fixe, mai luam câte un sandviș, mai mult hrană rece – mi-am dereglat tranzitul), mi-am zis că trebuie să încerc și eu. După primele 2-3 săptămâni de tratament, cu toate că eram sceptic, tranzitul meu a început să se regleze. Luam ColonHelp de 2 ori pe zi, câte o linguriță și jumătate, amestecată cu 2 iaurturi. Am crezut că nu am să mă obișnuiesc să beau 2-2,5 litri de apă pe zi, dar după prima lună deja beam fără probleme și apa necesară. Acum iau acest supliment doar dimineața, pe stomacul gol cu iaurt. Imediat după, beau 2 pahare cu apă.

Prin aceasta detoxifiere nu numai că am scăpat de constipație, dar am revenit la un stil alimentar mai sănătos, pe deasupra am scăpat și de câteva kilograme bune.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina