Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire, acum și în varianta BIO!

ColonHelp Bio, un produs 100% organic ce ajută la detoxifierea tubului digestiv.

Ce este ColonHelp Bio?

ColonHelp Bio este un supliment alimentar, o variantă de ColonHelp, 100% organică. Produsul conține doar ingrediente certificate organic: semințe de in, tărâțe de psyllium, fructe de chimen, fructe de coriandru, oregano, frunze de pătrunjel. Plantele folosite provin din agricultura organică și au garanția purității, garanția că nu au fost tratate cu nici un fel de îngrășăminte chimice, pesticide sau insecticide. În plus, la procesarea plantelor nu sunt folosite nici un fel de ingrediente artificiale.

De ce să alegi ColonHelp Bio? Beneficii.

Folosește ColonHelp Bio și ai garanția că ai ales un produs 100% natural, 100% organic, cu 0% aditivi. Cu alte cuvinte, un produs curat! ColonHelp Bio este certificat de organismul european CERES, cel care avizează și aprobă produsele organice (ecologice). Ingredientele folosite sunt atent selecționate. Calitatea ingredientelor este una superioară, nici un ingredient nu este folosit fără a avea în prealabil analize de contaminanți, metale grele. În plus, la procesarea plantelor nu sunt folosite nici un fel de ingrediente artificiale.

ColonHelp Bio este un produs premium, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară SR EN ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.

ColonHelp Bio conține 4 g fibre / porția de servire (8 g). Fibrele sunt de cea mai bună calitate – semințe de in și tărâțe de psyllium, utile nu doar în detoxifiere, slăbire, menținerea în limite normale a colesterolului sau glicemiei. Fibrele ajută în primul rând la menținerea colonului sănătos. Prin fermentația la nivelul colonului, fibrele generează acizi grași volatili. Unul dintre acești acizi este acidul butiric, care este folosit ca hrană de către colonocite (celulele colonului), contribuie la regenerarea mucoasei intestinale și poate fi de ajutor în colitele ulcerative.

Semințele de in din ColonHelp Bio sunt măcinate printr-o procedură specială, astfel încât să păstreze și uleiul de in. Datorită uleiului de in, ColonHelp Bio îți furnizează și o doză considerabilă de omega 3 – 1 g / porția de servire (8 g).

Gustul produsului ColonHelp Bio este unul natural, plăcut. Gustul este dat de plantele condimentare introduse în formulă (coriandru, pătrunjel, oregano, chimen). ColonHelp Bio nu conține nici un fel de potențiatori de gust sau arome artificiale. În combinație cu iaurt, ColonHelp Bio constituie un mic dejun foarte sănătos și sățios.

Un flacon de ColonHelp Bio conține 480 g pulbere. În cazul în care luați ColonHelp Bio pentru întreținere și menținerea sănătății, poți folosi o singură doză pe zi (8 g), ceea ce înseamnă că un flacon îți ajunge pentru 60 de zile de cură. Dacă însă dorești o detoxifiere mai eficientă, dacă dorești să slăbești sau să ai un control mai bun asupra colesterolului și glicemiei, doza recomandată este de 16 g (două lingurițe dozatoare). În acest caz, un flacon îți ajunge pentru 30 de zile de cură.

ColonHelp Bio este un produs avizat și notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului din cadrul Institutului de Bioresurse Alimentare. Institutul de Bioresurse Alimentare este cel care întocmește studii și efectuează teste privind produsele alimentare dietetice, ecologice și cu destinație specială. Pe lângă aceasta, ColonHelp Bio deține certificare oferită de CERES, organismul european care avizează produsele bio (organice, ecologice).

Ingredientele ColonHelp Bio

Semințe de in bio* – Linum usitatissimum

Tărâțe de psyllium bio** – Plantago ovata

Chimen (fructe) bio* – Carum carvi

Coriandru (fructe) bio* – Coriandrum sativum

Oregano (părți aeriene) bio* – Origanum vulgare

Pătrunjel (frunze) bio* – Petroselinum crispum

* de origine UE; ** de origine non-UE

Produs 100% bio, certificat de organismul european CERES!

Nu conţine coloranţi, conservanţi, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic! În interiorul recipientului se află o linguriță dozatoare de 8 g.

Cum acționează?

ColonHelp Bio este util în reglarea tranzitului intestinal (constipație sau diaree), în probleme digestive (balonări, gaze, reflux gastroesofagian), în menținerea colesterolului și glicemiei în limite normale, în reducerea simptomelor colonului iritabil, în cure de detoxifiere și slăbire.

ColonHelp Bio conține fibre de in și psyllium, ambele cu efect puternic detoxifiant. Fibrele sunt recunoscute pentru capacitatea mare de absorbție a apei și toxinelor. Imaginează-ți numai că tărâțele de psyllium absorb de până la 14 ori greutatea lor în apă! În combinație cu apa, acestea formează un mucilagiu, care absoarbe toxinele, dar și grăsimile și le elimină. Acțiunea detoxifiantă a fibrelor este completată de plantele condimentare (pătrunjel, chimen, coriandru, oregano).

Balonări, gaze, reflux gastroesofagian, în două cuvinte digestie dificilă? Poți rezolva problema cu un supliment de fibre cum este ColonHelp Bio. Creșterea aportului de fibre în dietă îmbunătățește digestia, iar în plus, chimenul conținut de ColonHelp Bio este recunoscut pentru acțiunea sa de reducere a cantității de gaze la nivel intestinal.

Episoade alternante de constipație și diaree… Astfel se poate caracteriza sindromul de colon iritabil, boală care afectează până la 25% din populația adultă. Dacă suferi de colon iritabil, probabil că nu tolerezi fibrele insolubile. Vestea bună este că în ColonHelp Bio, fibrele solubile și cele insolubile se găsesc în echilibru, produsul fiind foarte bine tolerat.

Folosind ColonHelp Bio cu regularitate, vei putea observa reducerea durerilor abdominale, reglarea scaunelor și reducerea sau chiar dispariția balonărilor.

Uită de curele de slăbire epuizante! Cu ColonHelp Bio poți slăbi fără să te înfometezi! Tot ce trebuie să faci este să folosești ColonHelp Bio de două ori pe zi: dimineața, în loc de micul dejun, și la prânz, cu 30 de minute înainte de masă. Poți lua ColonHelp Bio și seara, dar în acest caz trebuie să te asiguri că nu o vei face după ora 18 și că vei consuma câteva pahare bune de apă înainte de culcare.

Fibrele din ColonHelp Bio își măresc de mai multe ori volumul în stomac sub acțiunea apei, formând un balonaș gastric vegetal. În felul acesta reduc considerabil capacitatea stomacului și scad pofta de mâncare. Iar tu vei slăbi frumos, armonios și, mai ales, sănătos!

Ca și ColonHelp clasic, ColonHelp Bio este util în reglarea tranzitului intestinal, acționând deopotrivă în constipație, ca și în diaree. Semințele de in și tărâțele de psyllium din formula ColonHelp Bio sunt recunoscute de ESCOP (Comisia Europeană de Studiere a Plantelor Medicinale) pentru proprietățile de reglare a tranzitului. Astfel, dacă suferi de constipație, un supliment cu fibre înmoaie scaunul și favorizează eliminarea lui. Dacă ai un episod de diaree, atunci fibrele ajută la reglarea consistenței scaunului și reducerea acidității acestuia, prin absorbția apei.

ColonHelp Bio este un reglator blând al scaunului, nu un laxativ. ColonHelp Bio are avantajul că reglează tranzitul fără să irite pereții intestinali, fără să provoace dependență sau efecte adverse. Și foarte important: ColonHelp Bio nu conține plante laxativ-purgative puternice (senna, crușin), plante recunoscute că dau dependență.

Suplimentarea dietei cu fibre, în special fibre de psyllium, reduce absorbția glicemiei postprandiale la nivel intestinal. Ce se întâmplă de fapt? Absorbția glucozei în cazul dietei bogate în fibre este prelungită. Fibrele împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge, având un rol important în reglarea glicemiei. Administrat înainte de masă, ColonHelp Bio ajută la menținerea glicemiei în limite normale.

Se știe că fibrele sunt un remediu natural eficient pentru scăderea colesterolului. Numeroase studii au demonstrat afinitatea excepțională a fibrelor de psyllium pentru reziduurile de colesterol. Practic, fibrele de psyllium reduc absorbția colesterolului alimentar din intestin, cel care în mod obișnuit ajunge în fluxul sanguin. Fibrele absorb nu doar toxinele, ci și grăsimile, reducând astfel nivelul de colesterol din sânge și contribuind la scăderea riscului de boală cardiovasculară.

Conținutul ridicat de fibre și omega 3 din ColonHelp Bio contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol și trigliceride din sânge, susținând sănătatea aparatului cardiovascular.

Datorită conținutului său, ColonHelp Bio ajută la refacerea florei intestinale și, implicit, la stimularea imunității. În plus, ColonHelp Bio ajută la menținerea funcției normale a ficatului, la reducerea oboselii, la menținerea sănătății pielii, părului.

Mod de administrare

ColonHelp Bio se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Pentru acomodare, este bine să începi cura cu o cantitate minimă (0,5-1 linguriță pe zi). După 3-4 zile poți crește treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă.

ColonHelp Bio se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide, de preferință iaurt – pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia, cu apă sau suc de fructe.

Tineri între 12-18 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi (8 g/zi).
Adulţi: 1-3 linguriţe dozatoare pe zi (8-24 g/zi).

Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32g). În interiorul flaconul se găsește o linguriță dozatoare de 8 g.

Pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Important! Pe parcursul curei, consumul de apă este esențial: 1,5-2 litri/zi. În combinație cu apa, fibrele din ColonHelp Bio lucrează în folosul sănătății tale. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație!

La scurt timp după administrare consumă obligatoriu 400 ml apă. Produsul poate fi consumat și seara, cu condiția să ai grijă să bei suficientă apă. În curele de slăbire consumă câte o linguriță înainte de mesele principale.

În medicațiile cronice se recomandă administrarea ColonHelp Bio cu două ore înainte sau la două ore după medicamente. Produsul nu creează dependență și poate fi consumat pe termen lung, ca supliment de fibre în alimentație (4-8g/zi).

Nu consuma pulberea ca atare, fără lichide, pentru că te poți îneca!

Prima doză se administrează dimineaţa, următoarele – în timpul zilei.

Produs înregistrat și notificat la SNPMAPS cu Avizul de Notificare nr. 8862/2014.

ColonHelp Bio este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203.

ColonHelp Bio este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g
Valoare energetică158 kj / 38 kcal1978 kj/473 kcal
Lipide totale1,94 g24,27 g
* Omega 31,02 g12,76 g
Proteine0,91 g11,48 g
Glucide totale, din care: 4,17 g52,21 g
* Fibre totale, din care:3,55 g44,38 g
• Fibre solubile1,08 g13,46 g
• Fibre insolubile2,47 g30,92 g
Sodiu0,088 mg1,1 mg

Cum poți cumpăra ColonHelp Bio?

Produsul ColonHelp Bio este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.