ColonHelp.
Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire,
de la Zenyth!

Detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural!

Ce este ColonHelp?

ColonHelp este un supliment alimentar detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural. Produsul ColonHelp este o formulă complexă, din 7 ingrediente atent selecţionate, care acționează sinergic pentru detoxifierea întregului organism. Se remarcă, în primul rând, prin două dintre cele mai bune surse de fibre solubile și insolubile (semințele de in și psyllium), dar și prin conținutul ridicat de omega 3 natural din semințele de in. ColonHelp este destinat curelor de detoxifiere și slăbire, reglării tranzitului intestinal (constipație, dar și diaree), îmbunătățirii digestiei, menținerii colesterolului și glicemiei în limite normale, refacerii mucoasei intestinale și echilibrării florei bacteriene, stimulării imunității organismului. De reținut că produsul ColonHelp nu este un laxativ puternic, ci un reglator al scaunului. ColonHelp nu conține plante laxativ-purgative puternice (cum ar fi senna sau crușinul)!!!

De ce să alegi ColonHelp? Beneficii.

ColonHelp acționează ca un laxativ blând, dar eficient. Odată ajunse în intestin, fibrele ColonHelp se umflă cu apă și absorb substanțele toxice, stimulează peristaltismul intestinal și ușurează tranzitul. Acțiunea fibrelor ColonHelp este completată de acțiunea plantelor condimentare și detoxifiante din formula produsului, dar și de argilă, un detoxifiant de excepție și, în același timp, un bun absorbant al gazelor.

Colonul este unul dintre principalele organe de eliminare a toxinelor, iar sănătatea ta depinde mult de buna funcţionare a procesului de detoxifiere: cu cât toxinele sunt eliminate mai eficient, cu atât ne simţim şi arătăm mai bine.

Eliminarea deşeurilor de la nivelul tubului digestiv prin acţiunea blândă a fibrelor ColonHelp previne autointoxicarea organismului, adică recircularea lor în fluxul sanguin. Toxicitatea este mediul perfect pentru instalarea bolilor, iar detoxifierea periodică te pune la adăpost de acestea!

Fibrele de in și psyllium sunt recunoscute de ESCOP (Comisia Europeană de Studiere a Plantelor Medicinale) pentru proprietățile de reglare a tranzitului și digestiei. Aceste două fibre fac din ColonHelp un reglator eficient al scaunului.

Dacă ai scaun cu întârziere de 48, 72 de ore sau chiar mai mult, dacă suferi de constipaţie cronică, dacă ai încercat tot soiul de produse, dar rezultatele au fost doar pe moment şi constipaţia a revenit când ai încetat administrarea lor, e vremea pentru fibrele ColonHelp! Spre deosebire de laxativele clasice, fibrele ColonHelp nu irită intestinele și nu dau dependență.

Fibrele ColonHelp au un rol important în menţinerea siluetei şi scăderea în greutate. Sub acțiunea apei, fibrele își măresc de mai multe ori volumul în stomac, formând un balonaș gastric vegetal. Administrate înainte de mese, fibrele ColonHelp reduc considerabil capacitatea stomacului și scad pofta de mâncare.

Fibrele insolubile din formula ColonHelp stimulează tranzitul intestinal, accelerând metabolismul prin micșorarea timpului de absorbție a nutrienților. Pe de altă parte, fibrele solubile prezintă o mare afinitate față de grăsimi, de care se leagă și le evacuează fără a fi absorbite. Cu fibrele ColonHelp slăbești sănătos, fără să te înfometezi și fără să îți pui în pericol sănătatea!

Balonările se caracterizează prin dilatarea abdomenului, ca urmare a acumulării de gaze. Chimenul − unul dintre ingredientele ColonHelp − este eficient în stimularea digestiei şi reducerea cantităţii de gaze la nivel intestinal. În acelaşi timp, fibrele din seminţele de in şi psyllium conţinute de ColonHelp grăbesc tranzitul bolului alimentar şi nu permit fermentarea resturilor alimentare în intestine, împiedicând producerea unei cantităţi mari de gaze.

Fibrele vegetale introduse în formula ColonHelp au o afinitate excepțională pentru reziduurile de colesterol, putând lega și elimina colesterolul alimentar de la nivel intestinal. În mod obișnuit, acest colesterol este absorbit în fluxul sangvin. În afară de fibre, ColonHelp conține acizi grași esențiali omega 3 naturali, din semințele de in, cu efect cardioprotector și hipocolesterolemiant.

Semințele de in și psyllium introduse în formula ColonHelp conțin fibre solubile, care împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge, având astfel un rol important în reglarea glicemiei. În afară de aceasta, fibrele vegetale oferă rapid senzația de sațietate și contribuie la pierderea în greutate, lucru deosebit de important pentru diabeticii de tip II, care în majoritatea lor sunt supraponderali.

ColonHelp, un supliment de fibre din semințe de in și psyllium, acționează asupra factorilor care favorizează apariția cancerului de colon: constipația, diverticuloza și diverticulita. Cel mai sigur mod de a preveni cancerul de colon este restructurarea alimentației, acordând o atenție deosebită fibrelor alimentare.

Mai mult de 25% din populaţie suferă de sindromul colonului iritabil. Alimentaţia dezechilibrată şi stresul agravează simptomele acestei afecţiuni: dureri şi crampe abdominale, balonări, gaze, episoade alternative de constipaţie şi diaree. Fibrele ColonHelp sunt deosebit de eficiente în combaterea fluctuațiilor constipație − diaree, specifice acestei boli. În episoadele de diaree, ColonHelp leagă toxinele care determină aceste simptome, reglează consistența scaunului și reduce aciditatea acestuia. În episoadele de constipație înmoaie scaunul și favorizează eliminarea lui.

Fibrele ColonHelp stimulează refacerea florei intestinale, afectată de alimentaţia dezechilibrată şi de abuzul de antibiotice. Flora sanogenă din colon se hrăneşte cu prebiotice − fibrele din seminţele de in şi psyllium. Mai mult, ColonHelp se administrează în amestec cu iaurt natural. Ai astfel la dispoziţie atât prebiotice (fibrele din ColonHelp), cât şi probiotice (iaurt), care contribuie la echilibrarea florei intestinale. Iar o floră intestinală sănătoasă înseamnă o imunitate mai bună! Să nu uităm că până la 80% din imunitate se datorează florei intestinale!

În cazul hemoroizilor de mici dimensiuni, cel mai bun tratament este evitarea condițiilor care favorizează apariția complicațiilor − constipația. Suplimentul cu fibre ColonHelp previne constipația, acționează ca un aspirator, adunând resturile depuse în colon și transformându-le într-o masă moale și ușor de eliminat. În același timp, psylliumul din formula ColonHelp oprește sângerările care apar în boala hemoroidală. Semințele de in fac din ColonHelp un bun lubrifiant, un produs care calmează iritațiile apărute în cazul hemoroizilor.

O stare de epuizare continuă, deprimare, irascibilitate? Toate acestea peste greţuri, balonări, constipaţie, probleme ale pielii? E clar! Ficatul tău a obosit! Dacă ficatul este obosit, el lasă să treacă în sânge substanțe netransformate, toxine și bacterii nocive, care intoxică organismul.

Fibrele din ColonHelp stimulează funcția naturală de detoxifiere a organismului, ajutând ficatul să curețe sângele de deșeuri. În același timp, fibrele ColonHelp reduc absorbția grăsimilor ingerate, prevenind astfel depozitarea grăsimilor în ficat. O cură de ColonHelp detoxifică ficatul, îți redă energia și pofta de viață.

Te-ai gândit vreodată că tenul obosit, cearcănele sau părul fără strălucire sunt consecinţele acumulării de toxine în colon? Detoxifierea este cea mai rapidă şi eficientă metodă de recăpătare a elasticităţii pielii şi a strălucirii părului. Nu degeaba curele de detoxifiere fac furori printre staruri! O cură cu fibrele ColonHelp ajută tenul să-şi recapete prospeţimea, iar părul va arăta mult mai strălucitor şi mai sănătos!

Peste 300.000 de români au ales ColonHelp.
Cel mai iubit produs de detoxifiere și slăbire din România!

Ingredientele ColonHelp

O rețetă pentru sănătatea ta: 7 ingrediente premium atent selecționate și de cea mai bună calitate! ColonHelp este o formulă originală Zenyth, din ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, culese din zone nepoluate, care acţionează sinergic pentru sănătatea ta! În timp ce fibrele din seminţele de in şi tărâţele de psyllium contribuie la reglarea tranzitului intestinal, chimenul, coriandrul, oregano şi pătrunjelul ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la reducerea balonărilor, iar argila are rolul de a lega şi elimina toxinele.

Tărâțe de psyllium

Semințele de psyllium (Plantago ovata), din compoziția ColonHelp, conțin de 14 ori mai multe fibre solubile decât ovăzul, apreciat până nu demult pentru conținutul său de fibre. 100 g semințe de psyllium conțin 71 g fibre solubile, aceeași cantitate de ovăz − doar 5 g fibre solubile.

Semințe de in

Semințele de in (Linum usitatissimum) din compoziția ColonHelp stimulează digestia, previn constipația, inflamațiile tubului digestiv, reduc simptomele sindromului de colon iritabil, previn cancerul de colon și prostata. Totul se datorează fibrelor pe care le conțin aceste semințe.

Chimen

Studiile au demonstrat că semințele de chimen (Carvum carvi) stimulează secrețiile gastrice, îmbunătățesc digestia, sunt bune antiinflamatoare intestinale, antiseptice gastrice și intestinale. Uleiul volatil din semințele de chimen − carvonul − acționează asupra tractului gastro-intestinal.

Coriandru

Dureri abdominale? Balonări? Digestie dificilă? Încercați coriandrul (Coriandrum sativum)! Prin conținutul său în uleiuri volatile, coriandrul are acțiune carminativă, calmând durerile abdominale și prevenind apariția gazelor intestinale.

Oregano

Oregano (Origanum vulgare) este un bun adjuvant pentru digestie, fiind în același timp și un remediu bun în lupta contra agenților patogeni ingerați o dată cu alimentele. Alături de celelalte ingrediente din compoziția ColonHelp, oregano face din acest produs un bun curățitor intestinal.

Pătrunjel

Pătrunjelul (Petroselinum crispum) îmbunătățește digestia proteinelor și grăsimilor, prevenind indigestiile și balonările, stimulează funcția hepatică și previne retenția de apă în țesuturi. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care pătrunjelul a fost introdus în compoziția ColonHelp.

Argilă

Argila are capacitate mare de a lega toxinele, eliminându-le apoi prin materiile fecale. Argila acționează asupra ficatului, splinei și pancreasului, eliminând toxinele care s-au acumulat acolo în timpul proceselor metabolice.

Cum acționează?

ColonHelp este un ajutor sigur în orice cură de detoxifiere și slăbire. Administrat într-o cură de trei luni, ColonHelp va îmbunătăţi funcţionarea întregului organism prin eliminarea toxinelor. Veţi observa reglarea tranzitului şi rezolvarea constipaţiei, reducerea refluxului gastric şi dispariţia balonărilor, un control mai bun al glicemiei şi scăderea nivelului colesterolului. De asemenea se vor ameliora simptomele colonului iritabil. ColonHelp vă va ajuta să veţi avea o imunitate puternică, un somn mai bun, să uitaţi de migrene. ColonHelp va face oboseala cronică să dispară! La fel de important este că suplimentul cu fibre ColonHelp vă va ajuta să scăpaţi de kilogramele în plus fără să vă înfometaţi! Imaginaţi-vă că o cură de detoxifiere vă va ajuta să scăpaţi şi de 4-5 kilograme în cele 3 luni! Administrate înainte de mese, fibrele din ColonHelp îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac sub acţiunea apei, reducând considerabil capacitatea stomacului şi, bineînţeles, pofta de mâncare!

Mod de administrare

ColonHelp se administrează în cure de 1-3 luni, în amestec cu iaurt natural. Dacă nu consumi iaurt, poţi administra fibrele ColonHelp cu fructe, suc natural din fructe, compot ori apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

ColonHelp se poate administra în trei moduri:

O cură completă de detoxifiere şi reglare a tranzitului intestinal cu produsul ColonHelp durează 3 luni. Pot fi făcute 1-2 cure de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni între ele. A două cura poate avea o durată mai mică sau egală cu prima, în funcţie de nevoile fiecărei persoane. Pentru acomodarea treptată a organismului cu fibrele, începeti administrarea produsului ColonHelp cu o linguriţă dozatoare rasă (8 g). După trei-patru zile, creşteţi doza la două-trei linguriţe. Nu depăşiţi doza de 4 linguriţe pe zi (32 g)!

IMPORTANT! La 15-20 de minute după administrarea de ColonHelp trebuie sa bei un pahar mare cu apă (400-500 ml). Pe parcursul zilei, consumul de lichide trebuie să fie de cel puţin 2 litri!

Fibrele ColonHelp au nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism şi a regla tranzitul intestinal. În lipsa lichidelor, detoxifierea nu se realizează, ColonHelp îşi pierde efectul uşor laxativ şi poate provoca chiar constipaţie!

Dacă suferi de diaree, poţi consuma ColonHelp ca adjuvant, limitandu-te la cantitatea de lichide pe care o bei în mod normal.

În curele de detoxifiere şi reglare a tranzitului intestinal, produsul se administrează zilnic, înainte sau după mese. Prima doza se ia dimineata, iar următoarele în cursul zilei, ultima cu 3-4 ore înainte de culcare.  Dacă timpul nu îţi permite să iei ColonHelp de mai multe ori pe zi, administrează-l în priză unică, dimineaţa, cu menţiunea că persoanele care nu doresc să slăbească vor administra produsul după masă. În cazul în care suferi de constipaţie cronică, este indicat să iei câte o linguriţă de ColonHelp de trei ori pe zi.

Creşterea treptată a dozei de ColonHelp este necesară pentru a se putea stabili cantitatea optimă de consumat, în funcţie de toleranţa individuală. În cazul în care cantitatea consumată este prea mică, efectul se va face simţit într-un timp mai îndelungat, iar în cazul în care cantitatea este prea mare pot apărea reacţii de detoxifiere prea rapidă: balonări, greţuri, dureri abdominale.

ColonHelp reduce pofta de mâncare. Fibrele formează un balonaş gastric vegetal, care te ajută să slăbeşti. În cura de slăbire, ColonHelp se administrează de două ori pe zi:

– dimineaţa, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun sau, şi mai bine, în loc de acesta.
– seara, în loc de cină, cu 3-4 ore înainte de culcare.

Administrate înainte de masă, fibrele din compoziţia produsului ColonHelp dau senzaţia de saţietate, făcând cura de slăbire mult mai uşoară. Cura se începe cu o linguriţă dozatoare pe zi, în amestec cu 200 ml de iaurt, urmând ca doza să crească treptat la doua-trei linguriţe pe zi după câteva zile de administrare.

În timpul curei de slăbire este recomandat să consumaţi cât mai multe fructe, legume proaspete, alimente naturale bogate în vitamine şi minerale. Evitaţi gustările între mese!

Important! Nu uita să bei 1,5-2 litri de apă zilnic! Doar astfel îţi ajuţi organismul să lupte cu toxinele şi kilogramele în plus!

Alimentele procesate sunt sărace în fibre şi au deseori efect nociv asupra sănătăţii. Pentru a completa necesarul de fibre, consumă ColonHelp zilnic, în doză redusă: 4-8 g.

Fibrele păstrează tubul digestiv curat, elimină excesul de mucus, toxinele şi reziduurile metabolice, stimulează digestia, împiedică apariţia sau revenirea constipaţiei şi contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. ColonHelp poate fi administrat atât înainte de masă, cât şi la 20-30 de minute după masă, în completarea acesteia.

Periodic, este indicat să faci o pauză în administrarea fibrelor ColonHelp!

Atenţie! Produsul se administrează cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor. Nu consuma pulberea ca atare, fară suficiente lichide, pentru ca te poţi îneca!

Sugestie de preparare cu iaurt
Amestecă fibrele ColonHelp cu 200 ml iaurt simplu. Alege cu grijă iaurturile din comerţ şi, pe cât posibil, optează pentru iaurturi cu probiotice (îmbogăţite cu lactobacterii şi bifidobacterii). Evită iaurturile cu fructe, deoarece acestea conţin zahăr sau aditivi alimentari.

Pentru gust, pe lângă fibrele ColonHelp, poţi adăuga în iaurt fructe proaspete (căpşuni, banane, kiwi) sau cereale integrale. Consumă amestecul de ColonHelp şi iaurt imediat după preparare, altfel fibrele se vor îngroșa şi nu vor mai putea fi consumate.

Tineri între 12-18 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi (8 g/zi).
Adulţi: 1-3 linguriţe dozatoare pe zi (8-24 g/zi).

Cantitatea orientativă de ColonHelp în funcţie de greutate:

  • sub 55 kg − 1 linguriţă dozatoare pe zi
  • 55-80 kg − 1,5-2 linguriţe pe zi
  • 80-110 kg − 2-3 linguriţe pe zi
  • peste 110 kg − 3-4 linguriţe pe zi

Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Important! ColonHelp este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare pot echilibra regimul alimentar, dar nu pot înlocui o dietă echilibrată. Produsul ColonHelp nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului! Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor! Pericol de înecare! Nu depășiți doza maximă recomandată.

Produsul nu conţine coloranţi, conservanţi şi alţi aditivi chimici!

Produs înregistrat și notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare cu Certificatul de Notificare seria AA si nr. 2815/2009.

ColonHelp este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203.

ColonHelp este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii40 kcal500 kcal
Lipide totale1,69 g21,15 g
– Omega 30,88 g11 g
Proteine1,188 g14,86 g
Glucide totale, din care:4,85 g60,64 g
– Fibre totale, din care:4,32 g54 g
* Fibre solubile2,18 g27,25 g
* Fibre insolubile2,14 g26,75 g
Sodiu0,0048 g0,006 g

Cum poți cumpăra ColonHelp?

Produsul ColonHelp este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.