ColonHelp.
Cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire,
de la Zenyth!

Detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural!

Ce este ColonHelp?

ColonHelp este un supliment alimentar detoxifiant și reglator intestinal, 100% natural. Produsul ColonHelp este o formulă complexă, din 7 ingrediente atent selecţionate, care acționează sinergic pentru detoxifierea întregului organism. Se remarcă, în primul rând, prin două dintre cele mai bune surse de fibre solubile și insolubile (semințele de in și psyllium), dar și prin conținutul ridicat de omega 3 natural din semințele de in. ColonHelp este destinat curelor de detoxifiere și slăbire, reglării tranzitului intestinal (constipație, dar și diaree), îmbunătățirii digestiei, menținerii colesterolului și glicemiei în limite normale, refacerii mucoasei intestinale și echilibrării florei bacteriene, stimulării imunității organismului. De reținut că produsul ColonHelp nu este un laxativ puternic, ci un reglator al scaunului. ColonHelp nu conține plante laxativ-purgative puternice (cum ar fi senna sau crușinul)!!!

De ce să alegi ColonHelp? Beneficii.

ColonHelp acționează ca un laxativ blând, dar eficient. Odată ajunse în intestin, fibrele ColonHelp se umflă cu apă și absorb substanțele toxice, stimulează peristaltismul intestinal și ușurează tranzitul. Acțiunea fibrelor ColonHelp este completată de acțiunea plantelor condimentare și detoxifiante din formula produsului, dar și de argilă, un detoxifiant de excepție și, în același timp, un bun absorbant al gazelor.

Peste 300.000 de români au ales ColonHelp.
Cel mai iubit produs de detoxifiere și slăbire din România!

Ingredientele ColonHelp

O rețetă pentru sănătatea ta: 7 ingrediente premium atent selecționate și de cea mai bună calitate! ColonHelp este o formulă originală Zenyth, din ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, culese din zone nepoluate, care acţionează sinergic pentru sănătatea ta! În timp ce fibrele din seminţele de in şi tărâţele de psyllium contribuie la reglarea tranzitului intestinal, chimenul, coriandrul, oregano şi pătrunjelul ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la reducerea balonărilor, iar argila are rolul de a lega şi elimina toxinele.

Tărâțe de psyllium

Semințele de psyllium (Plantago ovata), din compoziția ColonHelp, conțin de 14 ori mai multe fibre solubile decât ovăzul, apreciat până nu demult pentru conținutul său de fibre. 100 g semințe de psyllium conțin 71 g fibre solubile, aceeași cantitate de ovăz − doar 5 g fibre solubile.

Semințe de in

Semințele de in (Linum usitatissimum) din compoziția ColonHelp stimulează digestia, previn constipația, inflamațiile tubului digestiv, reduc simptomele sindromului de colon iritabil, previn cancerul de colon și prostata. Totul se datorează fibrelor pe care le conțin aceste semințe.

Chimen

Studiile au demonstrat că semințele de chimen (Carvum carvi) stimulează secrețiile gastrice, îmbunătățesc digestia, sunt bune antiinflamatoare intestinale, antiseptice gastrice și intestinale. Uleiul volatil din semințele de chimen − carvonul − acționează asupra tractului gastro-intestinal.

Coriandru

Dureri abdominale? Balonări? Digestie dificilă? Încercați coriandrul (Coriandrum sativum)! Prin conținutul său în uleiuri volatile, coriandrul are acțiune carminativă, calmând durerile abdominale și prevenind apariția gazelor intestinale.

Oregano

Oregano (Origanum vulgare) este un bun adjuvant pentru digestie, fiind în același timp și un remediu bun în lupta contra agenților patogeni ingerați o dată cu alimentele. Alături de celelalte ingrediente din compoziția ColonHelp, oregano face din acest produs un bun curățitor intestinal.

Pătrunjel

Pătrunjelul (Petroselinum crispum) îmbunătățește digestia proteinelor și grăsimilor, prevenind indigestiile și balonările, stimulează funcția hepatică și previne retenția de apă în țesuturi. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care pătrunjelul a fost introdus în compoziția ColonHelp.

Argilă

Argila are capacitate mare de a lega toxinele, eliminându-le apoi prin materiile fecale. Argila acționează asupra ficatului, splinei și pancreasului, eliminând toxinele care s-au acumulat acolo în timpul proceselor metabolice.

Cum acționează?

ColonHelp este un ajutor sigur în orice cură de detoxifiere și slăbire. Administrat într-o cură de trei luni, ColonHelp va îmbunătăţi funcţionarea întregului organism prin eliminarea toxinelor. Veţi observa reglarea tranzitului şi rezolvarea constipaţiei, reducerea refluxului gastric şi dispariţia balonărilor, un control mai bun al glicemiei şi scăderea nivelului colesterolului. De asemenea se vor ameliora simptomele colonului iritabil. ColonHelp vă va ajuta să veţi avea o imunitate puternică, un somn mai bun, să uitaţi de migrene. ColonHelp va face oboseala cronică să dispară! La fel de important este că suplimentul cu fibre ColonHelp vă va ajuta să scăpaţi de kilogramele în plus fără să vă înfometaţi! Imaginaţi-vă că o cură de detoxifiere vă va ajuta să scăpaţi şi de 4-5 kilograme în cele 3 luni! Administrate înainte de mese, fibrele din ColonHelp îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac sub acţiunea apei, reducând considerabil capacitatea stomacului şi, bineînţeles, pofta de mâncare!

Mod de administrare

ColonHelp se administrează în cure de 1-3 luni, în amestec cu iaurt natural. Dacă nu consumi iaurt, poţi administra fibrele ColonHelp cu fructe, suc natural din fructe, compot ori apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

ColonHelp se poate administra în trei moduri:

O cură completă de detoxifiere şi reglare a tranzitului intestinal cu produsul ColonHelp durează 3 luni. Pot fi făcute 1-2 cure de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni între ele. A două cura poate avea o durată mai mică sau egală cu prima, în funcţie de nevoile fiecărei persoane. Pentru acomodarea treptată a organismului cu fibrele, începeti administrarea produsului ColonHelp cu o linguriţă dozatoare rasă (8 g). După trei-patru zile, creşteţi doza la două-trei linguriţe. Nu depăşiţi doza de 4 linguriţe pe zi (32 g)!

IMPORTANT! La 15-20 de minute după administrarea de ColonHelp trebuie sa bei un pahar mare cu apă (400-500 ml). Pe parcursul zilei, consumul de lichide trebuie să fie de cel puţin 2 litri!

Fibrele ColonHelp au nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism şi a regla tranzitul intestinal. În lipsa lichidelor, detoxifierea nu se realizează, ColonHelp îşi pierde efectul uşor laxativ şi poate provoca chiar constipaţie!

Dacă suferi de diaree, poţi consuma ColonHelp ca adjuvant, limitandu-te la cantitatea de lichide pe care o bei în mod normal.

În curele de detoxifiere şi reglare a tranzitului intestinal, produsul se administrează zilnic, înainte sau după mese. Prima doza se ia dimineata, iar următoarele în cursul zilei, ultima cu 3-4 ore înainte de culcare.  Dacă timpul nu îţi permite să iei ColonHelp de mai multe ori pe zi, administrează-l în priză unică, dimineaţa, cu menţiunea că persoanele care nu doresc să slăbească vor administra produsul după masă. În cazul în care suferi de constipaţie cronică, este indicat să iei câte o linguriţă de ColonHelp de trei ori pe zi.

Creşterea treptată a dozei de ColonHelp este necesară pentru a se putea stabili cantitatea optimă de consumat, în funcţie de toleranţa individuală. În cazul în care cantitatea consumată este prea mică, efectul se va face simţit într-un timp mai îndelungat, iar în cazul în care cantitatea este prea mare pot apărea reacţii de detoxifiere prea rapidă: balonări, greţuri, dureri abdominale.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii40 kcal500 kcal
Lipide totale1,69 g21,15 g
– Omega 30,88 g11 g
Proteine1,188 g14,86 g
Glucide totale, din care:4,85 g60,64 g
– Fibre totale, din care:4,32 g54 g
* Fibre solubile2,18 g27,25 g
* Fibre insolubile2,14 g26,75 g
Sodiu0,0048 g0,006 g

Cum poți cumpăra ColonHelp?

Produsul ColonHelp este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.