ColonHelp Detox Forte.
O formulă avansată pentru detoxifierea
ficatului și a colonului.

Cel mai vândut produs detoxifiant, acum cu adaos de inulină și plante verzi pentru detoxifiere avansată.

Ce este ColonHelp Detox Forte?

ColonHelp Detox Forte, un produs pentru detoxifiere avansată!

ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp în care au fost adăugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant. ColonHelp Detox Forte este un detoxifiant complex, pe bază de fibre din semințe de in, psyllium, inulină și plante detoxifiante (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde), cu acțiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic și intestinal.

ColonHelp Detox Forte este recomandat pentru:

  • Detoxifiere
  • Refacerea mucoasei intestinale
  • Tranzit lent
  • Slăbire
  • Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei

De ce să alegi ColonHelp Detox Forte?

Ingredientele ColonHelp Detox Forte

ColonHelp Detox Forte este un produs 100% natural, destinat detoxifierii intestinale şi hepatice. Fibrele de cea mai bună calitate (in, psyllium, inulină) și plantele cu efect puternic detoxifiant (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde) contribuie la eliminarea toxinelor din colon, în timp ce compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation din ficat și favorizează detoxifierea lui. Datorită ghimbirului, cardamomului și coriandrului, ColonHelp Detox Forte stimulează digestia, nalba mare contribuie la refacerea mucoasei intestinale, in timp ce argila leaga toxinele şi ajută la eliminarea lor.

Semințe de in

Seminţele de in (Linum usitatissimum) conţin aproape de două ori mai mulţi acizi graşi esenţiali omega 3 decât peştele şi sunt bogate în fibre, vitamine şi minerale. De asemenea, sunt o sursă excelentă de fitoestrogeni, reglând tulburările hormonale şi contribuind la prevenirea cancerului.

Tărâțe de psylium

Tărâțele de psyllium (Plantago ovata) sunt un remediu tradițional în constipație și bolile intestinale inflamatorii, fiind utilizate cu succes în detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal, motive pentru care au fost incluse în compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte.

Inulina

Polizaharidă naturală, inulina din rădăcină de cicoare (Cichorium intybus) face parte dintr-o categorie de fibre alimentare – fructanţi. Inulina este folosită de unele plante ca modalitate de depozitare a energiei şi se găseşte în mod tipic în mod tipic rădăcini şi rizomi. Se extrage în special din rădăcina de cicoare, dar se găsește în stare naturală și în banane, ceapă, sparanghel și anghinare.

Alga verde Chlorella

Chlorella (Chlorella vulgaris) a fost introdusă în compoziţia ColonHelp Detox Forte datorită capacităţii sale unice de a lega mercurul, plumbul şi cadmiul, ceea ce a făcut-o populară în detoxifierea de metale grele.

Fructe de armurariu

În compoziţia ColonHelp Detox Forte, activitatea de susţinerea a detoxifierii hepatice pe care o are armurariul (Silybum marianum) este dublată de acţiunea similară a compuşilor fenolici din ghimbir, turmeric şi sfeclă roşie.

Floare de broccoli

Floarea de broccoli (Broccoli oleacera) a fost introdusă în compoziţia ColonHelp Detox Forte datorită puternicului său efect antioxidant, conferit de sulforafan şi glucorafanin, substanţe extrem de eficiente în lupta contra stresului oxidativ, a cancerului, astmului, infecțiilor (inclusiv cu H. pylori) şi a rinitei alergice.

Orz verde

Orzul verde (Hordeum vulgare) este folosit frecvent în curele de detoxifiere datorită capacităţii sala sporite de a susţine această funcţie naturală a organismului. Acţiunea sa detoxifiantă este completată, în compoziţia ColonHelp Detox Forte, de alte trei ingrediente cu potenţial detoxifiant ridicat: armurariu, Chlorella şi broccoli.

Rădăcină de sfeclă roşie

În compoziţia ColonHelp Detox Forte, rădăcina de sfeclă roşie (Beta vulgaris, var. rubra) a fost adăugată datorită compuşilor fenolici conţinuţi care, alături de aceleaşi substanţe din turmeric şi ghimbir, cresc nivelul de glutation în ficat şi susţin funcţia de detoxifiere a acestuia.

Fructe de cardamom

Fructele de cardamom (Elettaria cardamomum) au fost introduse în compoziţia ColonHelp Detox Forte, alături de ghimbir şi coriandru, pentru că ajută la îmbunătăţirea digestiei şi ameliorează o serie de probleme intestinale (balonări, gaze, crampe).

Rădăcină de nalbă mare

Rădăcina de nalbă mare (Althaea officinalis) conţine amidon, mucilagii, taninuri, flavonoizi şi săruri minerale şi are o acţiune emolientă, expectorantă, antiinflamatoare şi antidiareică. Datorită mucilagiilor conţinute, rădăcina de nalbă mare conferă produsului ColonHelp Detox Forte un efect emolient şi protector şi o acţiune asemănătoare unui pansament gastric.

Rădăcină de ghimbir

Înrudit cu turmericul şi cardamomul, ingrediente prezente de asemenea în compoziţia ColonHelp Detox Forte, ghimbirul (Zingiber officinale) este utilizat în mod curent ca plantă medicinală şi condiment. Ca remediu tradiţional, ghimbirul este folosit datorită efectului său stimulant şi carminativ, în ameliorarea constipaţiei, în tranzit intestinal lent, dispepsie, gastropareză şi colică intestinală.

Rădăcină de turmeric

În medicina Ayurvedică, pulberea de rădăcină de turmeric (Curcuma longa) este folosită ca agent antiseptic, antibacterian și antiinflamator. Datorită rădăcinii de turmeric, produsul ColonHelp Detox Forte ajută la eliminarea agenţilor patogeni de la nivelul tractului intestinal.

Fructe de coriandru

Compoziţia ColonHelp Detox Forte este completată de fructele de coriandru (Coriandrum sativum), care îmbunătățesc digestia și a o acțiune carminativă, stomahică, tonică și analgezică. Coriandrul stimulază producţia de sucuri gastrice, calmează durerile abdominale și previne apariția balonărilor și a gazelor intestinale.

Argilă

Alături de psyllium, argila se numără printre ingredientele naturale frecvent utilizate pentru detoxifierea organismului şi, de aceea, argila completează compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte. Argila are capacitatea de a lega toxinele, ajutând la eliminarea lor din tubul digestiv, fiind un remediu blând pentru eliminarea metalelor grele.

Cum acţionează ColonHelp Detox Forte?

ColonHelp Detox Forte conține ingrediente cu efect puternic detoxifiant (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde), cu acțiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic și intestinal. Pe lângă binecunoscutele fibre de in și psyllium, în compoziția ColonHelp Detox Forte este introdusă inulina. În contact cu apa, inulina formează mucilagii (geluri vâscoase), care diminuează rata de absorbție a glucidelor și colesterolului, absorb toxinele și le elimină.

Mod de administrare

ColonHelp Detox Forte se administrează în amestec cu iaurt natural, kefir, lapte bătut, sana. Dacă ţineţi post sau nu puteţi consuma lactate din diferite motive, puteţi lua ColonHelp Detox Forte cu fructe, suc natural din fructe sau legume, compot sau apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când produsul este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp Detox Forte stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

Consumaţi acest produs împreună cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi pulberea de ColonHelp Probiotic Forte ca atare, fără să o amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru că vă puteţi îneca!

Produsul se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Începeți cura cu o linguriță dozatoare pe zi. După 3-4 zile, creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă.

Vă recomandăm să consumaţi ColonHelp Detox Forte cu 200 ml iaurt simplu, sana sau kefir. Pe cât posibil, consumaţi iaurturi cu probiotice (îmbogăţite cu lactobacterii şi bifidobacterii).

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii27,5 kcal344 kcal
Lipide totale1,30 g16,70 g
Proteine1,20 g15,20 g
Glucide totale, din care:4,50 g57 g
– Fibre totale, din care:3,80 g48 g
* Fibre solubile1,80 g23,10 g
* Fibre insolubile2 g24,90 g

Cum poți cumpăra ColonHelp Detox Forte?

Produsul ColonHelp Detox Forte este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.