SuperFructe și SuperFibre într-un singur produs!

ColonHelp Junior este un supliment alimentar 100% natural
care se adresează în primul rând copiilor, dar și adulților!

Ce este ColonHelp Junior?

ColonHelp Junior este un vitaminizant şi reglator intestinal pe bază de fibre de psyllium, susan şi fructe uscate. ColonHelp Junior are gust plăcut de fructe, se adresează copiilor, dar şi adulţilor, persoanelor aflate în convalescenţă, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alaptează.

De ce să alegi ColonHelp Junior? Beneficii.

ColonHelp Junior, vitaminizant şi reglator intestinal cu SuperFructe şi SuperFibre, se adresează în special copiilor, dar şi adulţilor, persoanelor aflate în convalescenţă, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alaptează.

Din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau alţi adititvi chimici, ColonHelp Junior este soluţia ideală pentru reglarea blândă ţi eficienta a tranzitului intestinal şi totodată singurul detoxifiant recomandat copiilor, dar şi gravidelor sau femeilor care alăptează. Conţinutul ridicat de fibre îl recomandă în reglarea tranzitului intestinal atât în constipaţie, cât şi în diaree.

Probleme cu imunitatea? Alege ColonHelp Junior! Are un continut ridicat de vitamina C naturală, cunoscută şi ca vitamina imunităţii – 12 mg/8 g produs. Goji berry stimulează sistemul imunitar al copiilor prin conţinutul de vitamina C şi betacaroten, iar datorită acizilor graşi esentiali ajută la dezvoltarea sistemului nervos.

Bine de ştiut!
Administrat în combinaţie cu iaurt, ColonHelp Junior ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale şi creşte imunitatea organismului.

ColonHelp Junior asigură o cantitate foarte mare de vitamine, fiind un tonic excelent al organismului, adjuvant util în stări de oboseală, în tulburări de concentrare, suprasolicitare fizică sau intelectuală. Tiamina (vitamina B1 conţinută de goji) este responsabilă cu menţinerea nivelului de energie ridicat în organism.

Bine de ştiut!
Manganul conţinut de ananas este implicat în producerea de enzime care asigură energia corpului şi îmbunătăţesc capacitatea naturală de apărare a acestuia.

Pentru buna asimilare a vitaminelor este nevoie de îmbunătăţirea digestiei. Papaya şi ananasul asigură două enzime importante – papayna şi bromelaina – care îmbunătăţesc digestia. În cazul adulţilor, produsul este recomandat pentru ameliorarea balonărilor, a digestiei incomplete şi a refluxului gastric, a simptomelor colonului iritabil şi pentru reducerea colesterolului.

ColonHelp Junior este de ajutor şi în curele de slăbire datorită fibrelor care reduc senzaţia de foame şi a vitaminelor care previn stările de epuizare frecvente în timpul dietelor.

Ingredientele ColonHelp Junior

ColonHelp Junior este un produs 100% natural, sub formă de pulbere, obţinut din ingrediente de cea mai bună calitate: seminţe de susan, tărâţe de psyllium şi fructe uscate de papaya, merişor, ananas, prune uscate, nucă de cocos, afine şi cătină. Ingredientele sunt păstrate în cele mai bune condiţii de depozitare, astfel încât proprietăţile lor terapeutice să nu fie deloc modificate.

Tărâțe de psyllium

Semintele de psyllium (Plantago ovata), din compozitia ColonHelp, contin de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovazul, apreciat pana nu demult pentru continutul sau de fibre. 100 g seminte de psyllium contin 71 g fibre solubile, aceeasi cantitate de ovaz − doar 5 g fibre solubile.

Semințe de susan

Seminţele de susan (Sesamum indicum) conţin vitaminele A, B, C si E, calciu, magneziu, zinc, fier, fosfor, vitamina B1, cupru, mangan şi fibre. Cuprul joacă un rol important în procesul de absorbţie a fierului şi are proprietăţi antiinflamatorii, iar manganul ajută la metabolizarea grăsimilor.

Papaya

Fructele de papaya (Carica papaya) sunt bogate în caroten, vitamina C şi flavonoizi, vitamine din grupa B, potasiu, magneziu şi fibre. Acest fruct conţine papaină, o enzimă care ajută la digerarea proteinelor şi care este folosită în suplimentele alimentare care îmbunătăţesc funcţionarea aparatului digestiv.

Goji

Fructele de goji (Lycium barbarum) au un conţinut ridicat de calciu, potasiu, fier, zinc, seleniu, vitaminele B1, B2, B6 şi vitamina C. Nutrienţii din aceste fructe întăresc imunitatea, reglează nivelul zahărului din sânge, sporesc capacitatea ficatului de a elimina toxineleşi de a se proteja de cancere şi de virusuri.

Merișorul

Merişorul (Vaccinium vitis-idaea) conţine vitamina C, provitamina A (sub formă de betacaroten), vitamine din complexul B (B1, B2, B3), potasiu, calciu, magneziu şi fosfor. Fitonutrienţii conţinuti de aceste fructe sunt recunoscuţi pentru capacitatea lor de a combate infecţiile intestinale şi urinare.

Ananas

Ananasul (Ananas Comosus variegatus) este o sursă importantă de mangan, mineral implicat în producerea de enzime care asigură energia organismului şi îmbunătăţesc capacitatea de apărare naturală a corpului. Mai conţine vitaminele B1, B6, cupru şi fibre. Din ananas se extrage bromelaina, un complex de substanţe folosite pentru tratarea problemelor digestive şi a afecţiunilor tractului intestinal.

Prune uscate

Prunele uscate (Prunus domestica) sunt bogate în fibre alimentare, fiind recunoscute pentru efectul lor laxativ. Acestea normalizează nivelul zahărului din sânge şi ajută la menţinerea greutăţii în limitele normale. Pe de o parte, fibrele solubile întârzie absorbţia glucozei (glucoza este forma sub care zahărul ajunge în sânge) şi oferă senzaţia de saţietate pentru că se umflă în stomac.

Afine

Afinele (Vaccinium myrtillus) au proprietăţi antiinfecţioase, vermifuge şi antidiareice. Sunt recunoscute şi utilizate pentru capacitatea lor de a preveni şi a ajuta la vindecarea infecţiilor urinare. Pentru ca bacteria E. coli să infecteze uretra sau vezica, trebuie ca mai întâi să adere la mucoasa care le înveleşte, iar compuşii care se găsesc în afine scad capacitatea acestei bacterii de a se localiza pe mucoasă.

Cătina

Cătina (Hippophae rhamnoides) conţine acid linoleic, licopen, pectine, acizi graşi esenţiali, acid folic, flavonoide şi minerale (fier, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu), vitaminele A, B, C, D, E, F, PP şi aminoacizi, toate acestea făcând din cătina cea mai completă polivitamină naturală.

Nuca de cocos

Nuca de cocos (Cocos nucifera) este bogată în fibre, vitamine şi minerale, dar şi deosebit de nutritivă. Datorită fibrelor pe care le conţine, nuca de cocos este de ajutor în tratamentul constipaţiei. De asemenea, vine în ajutorul sistemului imunitar şi acţionează ca o armă împotriva virusurilor care pot cauza gripă, herpes, pojar şi hepatita C.

Cum acționează?

Datorită conținutului ridicat de fibre de psyllium și semințe de susan, ColonHelp Junior îmbunătățește digestia şi reglează tranzitul intestinal, contribuind la rezolvarea constipației. Totodată, papaya și ananasul din formula ColonHelp Junior asigură două enzime importante – papaina și bromelaina – care îmbunătățesc digestia. Același efect benefic asupra digestiei îl au și prunele uscate, foarte bune laxative, și nuca de cocos, un bun depurativ.

Mod de administrare

ColonHelp Junior se administrează în amestec cu iaurt natural, sana, lapte bătut sau apă. Persoanele care nu consumă iaurt pot lua ColonHelp Junior cu apă, cu menţiunea că efectul benefic maxim se obţine atunci când este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp Junior stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

ColonHelp poate fi administrat atât înainte de masă, cât şi la 20-30 de minute după masă, în completarea acesteia.

ColonHelp Junior se poate administra în trei moduri:

Începe cura cu jumătate din doza uzuală. După 2-3 zile, cantitatea de produs poate fi crescută treptat până la doza optimă tolerată, fără a depăşi doza maximă. Produsul se administrează în două prize, una dimineaţa, iar a doua în cursul zilei. În amestec cu iaurtul, produsul se va colora în roz-violet datorită afinelor!

Pe parcursul curei, consumul de apă trebuie să fie de 1-1,2 litri pentru copii şi de 2 litri pentru adulţi.

Atenţie!  În lipsa apei, produsul îşi pierde efectele de uşor laxativ şi poate provoca chiar constipaţie. Fibrele din ColonHelp Junior au nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism şi pentru a regla tranzitul intestinal. Dacă nu bei suficientă apă, detoxifierea nu se realizează!
Dacă suferi de diaree, poţi consuma ColonHelp Junior ca adjuvant, limitându-te la a bea cantitatea uzuală de lichide.

Important!  La 15-20 de minute după ce ai lua ColonHelp Junior, bea un pahar mare cu apă (400-500 ml). În cazul copiilor, cantitatea de apă se înjumătăţește.

Creşterea treptată a dozei de ColonHelp Junior este necesară pentru a se putea stabili cantitatea optimă de consumat, în funcţie de toleranţa individuală. În cazul în care cantitatea consumată este prea mică, detoxifierea se va realiza mai încet, iar în cazul în care cantitatea este prea mare pot apărea reacţii de detoxifiere prea rapidă: balonări, greţuri, dureri abdominale.

SUGESTIE: Alegeţi cu grijă iaurturile din comerţ şi consumaţi, pe cât posibil, iaurturi cu probiotice (îmbogatite cu lactobacterii şi bifidobacterii). De evitat iaurturile cu fructe, deoarece conţin zahăr şi aditivi alimentari. Pentru o masă consistenta, puteţi adăuga în acest amestec cereale integrale.

Important! Consumaţi produsul amestecat cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi ColonHelp Junior ca atare, fără să-l amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca vă puteti îneca! Produsul se aministrează în cure de detoxifiere şi vitaminizare de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an.

Alimentele procesate sunt foarte sărace în fibre şi au deseori efect nociv asupra sănătăţii. Cei care nu mănâncă suficiente fructe şi legume crude nu au cum să-şi asigure aportul necesar de vitamine. Pentru completarea necesarului de fibre şi vitamine, ColonHelp Junior se administrează zilnic, în doza redusa: 4-8 g/zi.

Fibrele menţin tubul digestiv curat, elimină mucusul, toxinele şi reziduurile metabolice, stimulează digestia, împiedică apariţia sau revenirea constipaţiei şi susţin funcţioanarea sistemului imunitar.

Vitaminele şi mineralele cresc imunitatea şi previn stările de oboseală fizica şi intelectuală.

Datorita fibrelor conţinute, ColonHelp Junior este un ajutor preţios în curele de slăbire. Fibrele dau senzaţia de saţietate şi o menţin pentru mai mult timp. În plus, vitaminele şi mineralele menţin un nivel ridicat al energiei în curele de slăbire.

În cura de slăbire, ColonHelp Junior se ia de două ori pe zi:
– dimineaţa, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun sau, şi mai bine, în loc de acesta.
– seara, în loc de cina, cu 3-4 ore înainte de culcare.

Administrate înainte de mese, fibrele din compoziţia produsului dau senzaţia de saţietate rapid, ceea ce uşurează cura de slăbire. Dozele sunt aceleaşi ca şi în cazul curei de detoxifiere, adică o linguriţă dozatoare în primele zile ale curei cu 200 ml de iaurt, urmând ca doza să crească treptat la trei-patru linguriţe.

În timpul curei de slăbire este recomandat consumul de fructe, legume proaspete, alimente bogate în vitamine şi minerale.

Acest produs nu creează dependenţă şi poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre şi vitamine naturale în alimentaţie (4-8 g/zi).

Cantitatea orientativă de ColonHelp Junior în funcţie de vârstă:

Copii 4-6 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi (8 g/zi). Doza maximă recomandată este de 1 linguriţă pe zi (8 g/zi).
Copii 7-8 ani: 1-2 linguriţe dozatoare pe zi (8-16 g/zi). Doza maximă recomandată este de 2 linguriţe pe zi (16 g/zi).
Copii 9-14 ani: 2 linguriţe dozatoare pe zi (16 g/zi). Doza maximă recomandată este de 3 linguriţe pe zi (24 g/zi).
Adulți și tineri peste 14 ani: 3-4 linguriţe dozatoare pe zi (24-32 g/zi). Doza maximă recomandată este de 6 linguriţe pe zi (48 g/zi).

Important! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. Nu lăsaţi acest produs la îndemana copiilor! Nu depăşiţi doza maximă recomandată!

Pentru copiii sub 4 ani, persoanele cu afecţiuni grave, care au suferit intervenţii chirurgicale recente, persoanele cu diabet se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea produsului. Persoanele alergice vor consuma cu precauţie; produsul conţine seminte de susan şi nucă de cocos.

Produs înregistrat și notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare – IBA cu Avizul de Notificare nr. 5273/2011.

ColonHelp Junior este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203.

ColonHelp Junior este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2015, ISO 22000:2005.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (8 g)Per 100 g produs
Calorii33 kcal412 kcal
Lipide totale0,90 g11,20 g
Proteine0,45 g5,67 g
Glucide totale, din care:5,76 g72,06 g
– Fibre2,40 g30,06 g

Cum poți cumpăra ColonHelp Junior?

Produsul ColonHelp Junior este disponibil online, pe magazinul de producător zenyth.ro, sau în farmaciile sau magazinele naturiste partenere.