Mihai Trăistariu a scăpat de acnee și a slăbit 6 kilograme cu ajutorul ColonHelp

“De doi ani sufar din cauza unor infectii, racesc des, iar doctorii mi-au recomandat un produs cu care sa imi cresc imunitatea. Pe tv ruleaza tot felul de reclame ale unor produse care nu m-au convins. Asta m-a determinat sa caut pe internet un astfel de produs si iata ca am gasit ColonHelp. Forumurile online erau pline de laude la adresa lui, cateva vedete precum Simona Gherghe si Anca Badiu mi-l recomandasera, iar faptul ca este 100% natural si ajuta la cresterea imunitatii si curatarea colonului m-a convins sa il incerc. In urma tratamentului cu ColonHelp am observat ca acesta face minuni asupra organismului, am pierdut 6 kilograme si acum ma simt foarte bine. Vreau insa sa urmez o cura completa, asa ca il voi lua pana in luna martie”, a declarat Mihai Traistariu pentru replicavedetelor.ro.

Mihai Traistariu, in vizita la ColonHelp

Saptamana trecuta, Mihai Traistariu a venit in vizita la ColonHelp. Mihai a contrazis posturile de televiziune care au sugerat ca a ajuns la spital din cauza curei de detoxifiere. A recunoscut ca a exagerat putin, nu a prea mancat in ultima perioada, acesta fiind motivul pentru care a ajuns la spital, nu cura de detoxifiere in sine.
Mihai ne-a povestit ca a inceput cura de detoxifiere la inceputul lui ianuarie si ca s-a simtit excelent in aceasta perioada. A scapat de acnee si de cateva kilograme si intentioneaza sa duca cura la final, cu promisiunea ca va avea si o dieta corespunzatoare

Articolul anterior
Pentru mine, ColonHelp este un mod de viață!
Articolul următor
Cum a slăbit Anca Badiu 10 kilograme într-o lună?

Nu am găsit niciun rezultat.