Tenul meu arată mult mai proaspăt și mai curat după cura de detoxifiere

Dana Sota, beauty consultant: Imi doream de mult sa incep o cura de detoxifiere, dar nu gaseam produsul potrivit. Piata e plina de tot felul de oferte, dar nici una nu m-a atras in mod special pana acum.

Citisem de nenumarate ori despre importanta curatirii colonului si, in general, a intregului organism, despre eliminarea toxinelor la nivelul organelor interne si cat de benefic este acest lucru pentru sanatate. Sigur, cautam un produs natural, care sa imi aduca un aport corect de fibre (nu prea consum in mod normal), sa-mi amelioreze problemele digestive pe care le am de mult timp si, nu in ultimul rand, sa-mi redea stralucirea tenului.

Am inceput cura cu ColonHelp in februarie si am tinut-o “ca la carte”, timp de 3 luni. In toata aceasta perioada, cel putin o data pe zi, mi-am pregatit cele doua masuri de ColonHelp cu iaurt, in care eu am mai adaugat o mana de cereale integrale. Pentru mine acest amestec a constituit o masa in sine, in primul rand cea de dimineata; in rest, am eliminat din alimentatie hrana nesanatoasa (dulciuri, prajeli, mancaruri rafinate). Din primele zile am inceput sa ma simt mai “usoara”, iar pofta de mancare mi s-a diminuat; am invatat sa beau si mult mai multa apa (este una din principalele conditii ca acesta cura sa aiba succes). Apa in sine este esentiala si pentru sanatatea si frumusetea pielii, asa ca la sfarsitul celor 3 luni tenul meu arata mult mai proaspat si mai curat, fara impuritatile care se acumulau in mod obisnuit in interiorul porilor. In afara de faptul ca sunt mult mai energica, am mai multa putere de munca si de concentrare, la finalul curei, ca bonus, cantarul meu arata cu 2 kilograme mai putin. Recomand din suflet ColonHelp, este 100% natural, gustos, iar cura in sine este usor de tinut de oricine, indiferent de varsta sau preocupari.

Meniu