Am slăbit 22 de kilograme datorită ColonHelp!

Ma numesc Rodica Tenea, am 34 ani, sunt din Ramnicu-Valcea, sunt mama a doi copii, baiat si fata de 14, respectiv 8 ani. Dupa nasterea fetitei mele, pe care am fost nevoita sa o nasc prin cezariana deoarece aveam o sarcina pelviana, m-am ingrasat aproape 28 de kilograme, iar de la 55 am ajuns la 83 de kilograme!

Nu numai ca eram imensa, dar au inceput problemele de tranzit intestinal. Treceau si cate patru zile fara sa am scaun, ma balonam si ma simteam foarte rau. Mi-am schimbat alimentatia, am exclus sucurile, grasimile, prajelile si am început sa mananc sanatos. Am descoperit ca am fierea marita, o malformatie congenitala. Am luat si medicamente si multe altele, pana anul trecut cand am facut o cura de trei luni cu produsul ColonHelp. Datorita curei urmate am slabit, iar acum am 61 de kilograme. Ma simteam minunat! Aveam scaun zilnic, nu mai eram balonata, ma simteam vioaie, plina de viata. Anul acesta am început cura în luna februarie. Sunt in cea de-a doua luna de ColonHelp si ma simt excelent! Va multumesc!

, ,
Articolul precedent
ColonHelp mă ajută să fiu mai energică şi mai sănătoasă!
Articolul următor
Am slăbit 10 kilograme în trei luni cu ajutorul ColonHelp!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339