Am slăbit 3 kg fără să fac mare lucru!

savu-elena-sorinaSavu Elena Sorina: Nici nu stiu cu ce sa incep… Dupa sarcina imi doream de foarte mult timp sa incep o cura de detoxifiere, dar nu stiam care produs ar fi mai potrivit pentru mine. In timpul sarcinii am luat foarte multe kilograme si sufeream de constipatie severa. Am auzit de produsul ColonHelp la emisiunea doamnei Simona Balanescu si am zis ca merita sa incerc o cura cu acest produs.

Vreau sa va povestesc ca am facut cea mai potrivita alegere (sunt la a 3-a luna de cura). Merg zilnic la toaleta, chiar si de 2 ori pe zi… Este extraordinar, va spun!
Prima data am fost mai sceptica, dar cand am citit prospectul si am vazut ca ajuta la multe altele am fost din ce in ce mai incantata. De mica sunt alergica la diverse substante in general, imi apar pe fata bubite, pete. Acum, de cand iau ColonHelp, am tenul luminos si mereu proaspat.
In primele 2 zile am avut ceva ameteli, dar nu m-am speriat si am continuat cura. De obicei inlocuiesc micul dejun cu ColonHelp sau seara il iau pana in ora 5, sa am timp sa beau apa necesara. Un alt beneficiu pentru organism este ca ne invata sa bem mai multa apa si ne curata de toxine. Sunt hotarata sa merg mai departe si sa tin cura 3 luni si daca se poate si mai mult, nu am ce sa pierd, am numai de castigat.
Merita sa incercati! Multumesc ColonHelp!!!

Meniu