Am slăbit 3 kilograme, iar durerile articulare aproape au dispărut

vlazos-olga

Vlazos Olga, 73 ani, Bucuresti: O vecina care s-a tratat cu ColonHelp timp de 3 luni mi-a recomandat sa urmaresc emisiunea “Traieste sanatos” de pe Antena 2.Am citit apoi brosura produsului ColonHelp si m-am convins ca imi este necesar.

Am venit la firma si am luat primul flacon, administrandu-l astfel: in prima saptamana am luat o masura de ColonHelp combinat cu iaurt, dupa care am baut o cana cu apa. A doua saptamana am luat o masura dimineata pe stomacul gol cu iaurt si apoi am baut o cana cu apa, la pranz o masura tot cu iaurt si apoi am baut o cana cu apa.

In cea de-a treia saptamana am luat o masura dimineata pe stomacul gol, la pranz, inainte de masa si la ora 16 o masura tot cu iaurt, dupa care am baut o cana cu apa. Am consumat primul flacon, acum sunt la al doilea si constat cu bucurie ca am slabit 3 kilograme, durerile articulare aproape au disparut. Tensiunea arteriala s-a reglat. In urma analizelor de laborator m-am bucurat sa constat ca au scazut colesterolul si glicemia. Am mai multa energie si nu ma sunt obosita ca inainte de cura cu produsul ColonHelp. As dori foarte mult sa fac cura completa de 3 luni!

,
Articolul precedent
După ColonHelp am redus numărul de doze la spray-ul antiastmatic
Articolul următor
Nu mai am probleme cu constipaţia, am slăbit câteva kilograme

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339