ColonHelp mi-a redat somnul odihnitor și m-a ajutat să slăbesc

Ma numesc Iolanda Narcisa Bulgaru, am 43 de ani si un serviciu care ma solicita zilnic, psihic mai ales, foarte mult. M-am gandit sa va scriu cateva randuri pentru ca sunt foarte multumita de efectele ColonHelp asupra organismului meu. Acum mai bine de cinci luni am inceput sa ma trezesc obosita dimineata, iar cand ajungeam la serviciu oboseala era si mai accentuata.

Nu aveam randamentul zilnic cu care eram obisnuita de patru ani, de cand sunt directorul unui Grup Scolar cu peste 850 de elevi si 70 angajati. Mi-am facut atunci analizele, care erau alarmante. Colesterolul ridicat, nu mai vorbesc de trigliceride. Foarte des aveam dureri de cap, de care scapam luand doua pastile de algocalmin. Oboseala, mi-a spus doctorul, era din cauza stresului zilnic si a muncii continue, uneori peste 10 ore pe zi. Nici noaptea nu mai aveam un somn linistit, ajungand sa dorm cam cinci ore pe noapte, cu dese intreruperi. Plus grija pentru fiul meu, plecat de cinci ani in Statele Unite, unde a terminat o facultate de prestigiu si acum este masterand tot acolo. Ca sa scurtez povestea, toata familia mea s-a alarmat iar tatal meu, care folosea deja ColonHelp, mi l-a recomandat cu caldura. Am fost sceptica la inceput, dar l-am comandat pentru ca nu aveam ce pierde. Pasul spre comanda a intervenit cand tatal meu mi-a spus ca pe langa multe alte efecte benefice, se poate folosi si pentru slabit. De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea. Trebuie sa va spun ca in primele zile nu mi-a placut deloc gustul. Luam o doza dimineata si seara, cu 200 ml iaurt. Apoi a inceput sa-mi placa, treptat inlocuind masa de dimineata si seara cu ColonHelp, fara sa depun efort de a ma abtine de la mancare. Dupa prima saptamana, oboseala a disparut ca prin farmec. La fel si desele dureri de cap. Mi-am recapatat tonusul si mai ales am inceput sa am randament ca inainte. Somnul a revenit la normal, dorm cate sase ore pe noapte fara intreruperi si este un somn odihnitor.
Chiar dupa primele zile de cura am observat ca tranzitul intestinal s-a reglat. Astazi am intrat in posesia celui de-al treilea flacon de ColonHelp si ma gandesc deja ce voi face dupa ce il termin, pentru ca va trebui sa fac o pauza. Vom vedea cum se va descurca organismul meu dupa cele trei luni de folosire a produsului. La inceputul acestei luni am refacut analizele si sunt foarte bune. Recomand cu caldura acest produs, mai ales ca, pe langa atatea beneficii pentru sanatate, am slabit in doua luni 4 kg fara sa ma chinuiesc, asa cum am facut-o in nenumaratele cure de slabire pe care le-am tinut. Sper sa nu apara din nou probleme dupa ce voi inceta cura!

,
Articolul precedent
Sufăr de colon iritabil și după cura de ColonHelp pot mânca orice!
Articolul următor
Am scăpat de balonări și pot mânca normal de când iau ColonHelp

Meniu