Constipația a dispărut, iar abdomenul meu este mai plat

Ma numesc Luminita, am 33 de ani si sunt din Drobeta Turnu Severin. Din disperare, as fi incercat orice impotriva constipatiei ce ma chinuia de 2 ani. In acesti 2 ani am luat diferite ceaiuri si pastile contra constipatiei, dar nu dadeau randament.

Luam fie ceaiuri si medicamente naturiste pentru a merge la toaleta, pentru ca ieseam o data la 5-7 zile, era un cosmar. Intr-o zi am gasit din intamplare reclama pe net si am citit despre tratamentul ColonHelp. Am mers la farmacia Catena care este langa locul meu de munca si am urmat intocmai instructiunile de folosire. Am folosit ColonHelp exact ca in prescriptie si in 4 zile s-au vazut rezultatele in privinta constipatiei.

Din cauza serviciului, oboseala s-a adunat… Din cauza oboselii si stresului eram mai tot timpul nervoasa, aveam insomnii, parul imi cadea foarte des si mult, durerile de cap persistau. Consumand in continuare ColonHelp am constatat urmatoarele; constipatia a disparut, am scaun zilnic, mi-a disparut oboseala si dorm foarte bine; durerile de cap mi-au disparut. Cand am inceput cura cu ColonHelp aveam 67 de kilograme. Dupa primul borcan de ColonHelp am slabit 2 kilograme , iar dupa al doilea borcan de ColonHelp 2,5 kilograme. Abdomenul meu este mai plat, parul nu mai cade asa de mult. Acum sunt la al treilea borcan de ColonHelp si recomand tuturor, indiferent ce boala au in corp, sa-l foloseasca cu incredere pentru ca rezultatele vor fi uimitoare.

, ,
Articolul precedent
Cu ajutorul ColonHelp mi-au scăzut colesterolul și glicemia
Articolul următor
Luam ulei de parafină pentru constipație, dar acum am descoperit ColonHelp

Meniu