Problema constipației s-a rezolvat cu ColonHelp

ioana-vasile

Ioana Vasile, 58 de ani, Bucuresti: Am aflat despre ColonHelp din emisiunile tv. Ca urmare, am intrat pe internet si am citit mai mult despre aceste produs 100% natural.

Scopul meu arzator a fost acela de a face o detoxifiere  a organismului, sperand sa mi rezolv si o durere foarte suparatoare de genunchi (gonartroza la ambii). Pe langa aceasta, eu aveam niste probleme legate si de colon iritabil (iesiri cu scaune ba foarte moi, ba constipatie). Dupa 2 luni in care am urmat o cura cu produsul ColonHelp am constatat o imbunatatire cu privire la starea mea de sanatate.

Am administrat ColonHelp timp de 2 luni cate 2-3 lingurite pe zi. Problema scaunelor s-a rezolvat in bine, insa cealalta problema doar s-a ameliorat in procent de 30%, drept pentru care imi doresc sa continui cura. Datorita ColonHelp am tranzit intestinal mai bun, s-a eliminat refuxul gastro-esofagian, au disparut efectele colonului iritabil, iar somnul meu este mult mai odihnitor.

Starea mea de spirit mohorata inainte de ColonHelp este acum pozitiva si plina de sperante in ceea ce mai astept sa se intample, urmand in continuare cura cu acest produs.

,
Articolul precedent
După ColonHelp pot mânca orice, fără să mă tem de diaree
Articolul următor
ColonHelp m-a ajutat să scap de coşurile de pe faţă

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339