Silvia Dăscălescu: Fibrele alimentare și importanța lor pentru sănătate

Avem nevoie de mai multa educatie pentru sanatate, arata doamna Silvia Dascalescu, profesor pensionar din Botosani. In revista „Relief educativ“, revista care se distribuie in randul cadrelor didactice si nu numai din judetul Botosani, doamna profesor Dascalescu vorbeste despre alimentatia sanatoasa, despre rolul fibrelor alimentare in dieta si despre cea mai cunoscuta carte de detoxifiere – „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala“.

„Din aceasta carte mi-a atras atentia o fraza ce sublinia faptul ca cea mai mare descoperire a dr. Jensen e modalitatea in care o anumita portiune a intestinului poate afecta un anumit organ. Afirmatia corespundea ideii ca din colon s-au dezvoltat toate organele din organismul uman si ca, oricare ar fi localizarea durerii, aceasta isi are inceputul in colon. Pana atunci, ca toti colegii mei, tratam simptomele si nu cauza afectiunilor“, arata prof. Silvia Dascalescu in articolul „Fibrele alimentare si importanta lor pentru sanatate“, publicat in revista „Relief educativ“, nr. 15.
Doamna profesoara este si consumatoare de ColonHelp, produs care a ajutat-o si o ajuta in mentinerea sanatatii.
„Cum nicioadata nu e prea tarziu, prin toate mijloacele ce le avem la indemana ca educatori, am putea contribui la promovarea unei Romanii sanatoase“, incheie prof. Silvia Dascalescu.

silvia-dascalescu_relief-educativ

Revista „Relief educativ“

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339