Sunt mai uşoară şi mai vioaie după cura de ColonHelp!

Mă numesc Crina Octavia Velicea, am 42 de ani, sunt din Blaj, judeţul Alba şi de la sfârşitul lunii martie am început să folosesc ColonHelp curăţitor intestinal şi detoxifiant. Despre acest produs am aflat de la o prietenă care îl folosea şi care era tare mulţumită de el, iar apoi am văzut reclamele de la TV şi gata, m-am hotărât să-l iau când am văzut că e şi la reducere.

Sunt la sfârşitul celei de a doua luni de administrare şi sunt foarte mulţumită de rezultate. Am început să iau câte o masură dimineaţa, pe stomacul gol, cu 200 ml de iaurt şi 400 ml de apă, iar apoi pe la 17.30 o altă măsura cu aceeaşi cantitate de iaurt şi apă. Pe parcursul întregii zile consumam 2-3 litri de apă, pe lângă lichidele băute imediat după administrarea fibrelor ColonHelp.

Primul lucru pe care l-am constatat chiar din primele zile de administrare a fost că am un somn mai liniştit, că nu mă mai trezesc noaptea. Înainte mă trezeam de 2-3 ori pe noapte şi mă uitam la ceas, acum dorm până sună ceasul dimineaţa fără gânduri!

Un alt beneficiu în urma administrării ColonHelp este că nu mai sunt balonată, nu mă mai simt ca un balon gata să se spargă şi nici nu mai am reflux gastric cum aveam după ce mâncam anumite alimente.

Nu mă mai simt obosită după o zi de muncă, trezită de la ora 4.50 în fiecare dimineaţă, căci după ce ajungeam acasă în jur de ora 16 trebuia să mă pun puţin în pat, chiar dacă nu dormeam, atât mă simţeam de obosită. După aproximativ două săptămâni de administrare a fibrelor ColonHelp ajung ca de obicei acasă şi simt nevoia să mă mişc, am chef de făcut una-alta prin casă, prin gradină, să mă duc cu baieţelul cu bicicleta la plimbare.

Un alt mare avantaj din administrarea ColonHelp a fost că nu îmi mai trebuie atâta mâncare, mă simt sătulă, ColonHelp îmi dă senzaţia de saţietate, am şi slăbit apoximativ 3 kilograme şi sper să mai dau joc câteva. Acum am 80 de kilograme şi 1,65 m.

Aproape din primele zile de când iau ColonHelp am două scaune pe zi, bineînţeles dacă consumi suficientă apă, în condiţiile în care înainte aveam unul singur şi mai puţin consistent, iar uneori parcă incomplet. Acum chiar simt că sunt mai uşoară şi mai vioaie, scaunul este de o altă consistenţă.

Un alt avantaj pe care l-am observat a fost că înainte de administrarea ColonHelp transpiram foarte des sub braţ şi transpiraţia mirosea urât, dar după aproximativ o lună de ColonHelp transpir mai puţin şi transpiraţia nu mai este urât mirositoare.

Îl recomand cu caldură tuturor prietenilor şi cunoscuţilor mei şi aş încerca chiar cu băiatul meu de 15 ani cu sindrom Down, care are mari probleme cu constipaţia şi cu hemoroizii. Vă mulţumesc din suflet!

, ,
Articolul precedent
Am reuşit să slăbesc cu ajutorul ColonHelp
Articolul următor
De când iau ColonHelp am un stil de viaţă sănătos!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Meniu