Balonările, constipația, durerile de cap au dispărut datorită ColonHelp

Vasile Crinișor, 55 ani, Ramnicu Sarat: In ultimii ani am avut niste probleme in familie care mi-au afectat starea de sanatate. Am fost supus la un stres major, am fost pe la multi medici, am luat multe tratamente pentru durerile de cap, balonari, constipatie si nu gaseam un remediu. Am citit in ziarul Click! despre produsul natural ColonHelp. Apoi, in emisiunea Traieste sanatos de la Antena 2, Simona Balanescu l-a avut ca invitat pe profesorul Mencinicopschi.

Acesta a explicat proprietatile terapeutice ale produsului ColonHelp. La sfarsitul lunii octombrie am facut comanda pentru trei flacoane de ColonHelp. Am incheiat cura in ianuarie. Dupa 10 zile de cura au disparut balonarile si constipatia, capul nu ma mai durea asa de tare. La finalul curei am repetat analizele si am observat ca valorile colesterolului si trigliceridelor au scazut. Am fost foarte foarte multumit si i l-am recomandat chiar si mamei care are 75 de ani. L-a luat si s-a simtit excelent. Abia astept sa reiau cura! Va multumesc!

, ,
Articolul precedent
Analizele mi-au ieșit perfect cu ajutorul ColonHelp
Articolul următor
ColonHelp mi-a reglat tranzitul din prima săptămână și am început și să slăbesc

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339