După primele 3 zile de ColonHelp am început să am scaun zilnic

Marica P. Anica, 81 de ani, sat Ghermanesti, comuna Dranceni, judetul Vaslui: Constipatia facea parte din viata mea zi de zi, la varsta de 81 de ani impliniti pe 11 martie 2010. Am aflat de acest tratament ColonHelp si l-am urmat. Acum am al treilea borcan si am cunoscut efectele chiar din prima luna. Dupa primele 3 zile am inceput sa am scaun in fiecare zi.

De vreo trei, patru ani de zile aveam un mare chin. Luam fel de fel de tratamente: pastile, supozitoare, dar degeaba, nu cunosteam nici un rezultat! Trecea chiar si o saptamana si nu aveam scaun, iar atunci era cu mare efort. Ma simteam mereu foarte obosita. Eu sper sa fie tot mai bine de aici inainte, in putinul timp cat voi mai trai. Nu am dat importanta constipatiei, am zis ca asa e la toata lumea, dar e foarte grea aceasta suferinta, mai cu seama ca sunt inaintata in varsta. Eu am mai multe complicatii, cu inima, osteoporoza si altele gasite la analize la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Iau multe pastile si mi-e tare greu si nici bani nu prea am.

Eu sper ca din ce in ce sa fie tot mai bine. Voi lua acest tratament cu iaurt mai mult timp, pentru ca ma simt mai bine. Beau si doi litri de apa pe zi, cum scrie in cartea pe care am primit-o cu ColonHelp. Acum sunt deja la al treilea borcan de ColonHelp, sunt foarte multumita de acest tratament si il recomand tuturor celor suferinzi de aceasta boala grea, a constipatiei.

Va multumesc din suflet!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339