Curăţirea intestinală câştigă teren în România

Comunicat de presa – Bucuresti, 20 mai 2009

Suntem constienti ca o buna igiena a corpului ne fereste de boli infectioase sau virale. Putini dintre noi stiu insa ca la fel de importanta este igiena sau curatirea intestinala. Daca pentru igiena corpului avem nevoie de apa si sapun, pentru igiena intestinala avem nevoie de o alimentatie echilibrata, bogata in fibre, dar si de o serie de proceduri specifice de curatire a colonului cu produse din plante si fibre alimentare.

Colonul intoxicat, „groapa de gunoi“ a organismului

Numeroase boli apar pe fondul intoxicarii organismului cu toxine provenite din alimentele procesate, care contin multi aditivi, din medicamente, din apa si aerul poluat, din cosmeticele si detergentii pe care ii folosim. Cea mai mare cantitate de toxine se acumuleaza in colon. In lipsa functionarii corespunzatoare, colonul nu mai poate elimina la timp resturile alimentare, care fermenteaza si intra intr-un proces de putrefactie prelungit, transformand colonul in „groapa de gunoi“ a organismului.

In aceste conditii, detoxifierea colonului este obligatorie. Altfel, intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Pe acest fond apar problemele de tranzit intestinal, constipatia, oboseala cronica, ficatul obosit, obezitatea, iar pe termen lung chiar unele forme de cancer.

Statisticile Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca in 60%-80% dintre cazurile de cancer sunt implicate substante toxice. Aceleasi statistici semnaleaza ca 80% din populatie are imunitatea scazuta, factor foarte important fiind distrugerea florei intestinale pe fondul acumularii de toxine in organism. De asemenea, 85% din persoanele de varsta adulta sufera de constipatie. Riscurile sunt cu atat mai mari in constipatie, cu cat in acest caz, toxinele nu mai sunt eliminate, ci stagneaza in colon si sunt repuse in circulatie afectand si alte organe, contribuind la aparitia diferitelor boli ale pielii.

Acest proces se numeste autointoxicare si are ca efect obosirea ficatului, prin supraincarcarea acestuia cu toxine, ceea ce duce in timp la scaderea imunitatii si crearea conditiilor pentru aparitia diverselor afectiuni acute sau cronice.

Sanatate si frumusete prin detoxifierea colonului

Se spune ca frumusetea vine din interior. In cazul in care in colon se gaseste un exces de toxine si organismul este intoxicat, frumusetea are de suferit: pielea si parul isi pierd stralucirea, ochii isi pierd limpezimea.

Curatirea intestinala este foarte cunoscuta la Hollywood, unde vedete cunoscute ca Oprah Winfrey, Cindy Crawford, Gwen Stefani, Liv Tyler folosesc in mod curent curele de detoxifiere si curatire a colonului atat ca metoda de pastrare a sanatatii, de prevenire a bolilor, cat si ca metoda de infrumusetare si de pierdere a kilogramelor in plus.

Detoxifierea colonului, o necesitate

In Romania, detoxifierea colonului este o necesitate in conditiile in care romanii au o dieta foarte dezechilibrata. Romanul de astazi are o alimentatie saraca in fibre, dar bogata in fainoase si amidon, in zahar, carne si alimente cu multe E-uri. In consecinta, incidenta afectiunilor cardiovasculare si a diabetului este in crestere continua. Ultimele statistici indica faptul ca 50% dintre romani au colesterolul marit, 30% dintre ei au glicemia ridicata, fiind predispusi la diabet. De asemenea, jumatate din populatia de varsta adulta sufera de constipatie.

Daca pana de curand, produsele destinate curatirii intestinale proveneau numai din import, acum a aparut primul curatitor intestinal si detoxifiant produs in Romania: ColonHelp.

ColonHelp, un produs pentru sanatate si frumusete

ColonHelp este un supliment de fibre, 100% natural, pe baza de seminte de in si psyllium. Fibrele extrase din semintele de in si psyllium se comporta asemenea unui burete care absoarbe toxinele din colon si le inlatura cu blandete. Fibrele ajuta organismul sa elimine reziduurile nedigerate, care pot intra in fermentatie si pot impiedica absorbtia nutrientilor la nivel intestinal.
Fibrele din ColonHelp regleaza tranzitul intestinal, fiind indicate atat in constipatie, cat si in diaree. De asemenea, trateaza si amelioreaza majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, reflux gastro-esofagian, crampe, parazitoze, sindromul colonului iritabil, hemoroizi. Aceste fibre reduc senzatia de foame, fiindu-le de ajutor persoanelor care vor sa slabeasca. Pentru mai multe informatii referitoare la produsul ColonHelp si afectiunile in care acesta se foloseste accesati site-ul www.ColonHelp.ro.

Articolul următor
Cele mai bune produse pentru detoxifiere intestinală

Nu am găsit niciun rezultat.