Conferința Națională de Medicina Familiei

Bucuresti, 28-31 martie 2012: Zenyth Pharmaceuticals a facut o traditie din participarea la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei. In perioada 28-31 martie 2012, standul ColonHelp de la Palatul National al Copiilor din Bucuresti a fost vizitat de sute de medici de familie, multi dintre ei obisnuiti deja cu prezenta noastra la aceasta conferinta.

Majoritatea celor care s-au oprit la standul nostru cunosteau deja produsele din Gama Help si s-au convins, in urma curelor pe care le-au urmat, de eficienta acestora. In urma rezultatelor obtinute, cei mai multi au inceput sa recomande ColonHelp, LiverHelp sau SilhouetteHelp pacientilor care se confrunta cu probleme de tranzit intestinal, sufera de afectiuni ale ficatului sau au cateva kilograme in plus.

 

Cei care nu cunosteau produsele sau nu au avut ocazia sa le testeze au putut degusta ColonHelp si LiverHelp pe parcursul celor patru zile de conferinta. In plus, medicii de familie s-au bucurat ca au putut achizitiona la preturi promotionale atat ColonHelp, cat si cele doua pachete nou aparute pe piata: SuperDetoxifiere (ColonHelp+LiverHelp) si SuperSilueta (ColonHelp+SilhouetteHelp). Foarte bine primit a fost si Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala”, carte care s-a bucurat de un real succes in randul acestora inca de anul trecut, de la publicarea pe piata romaneasca.
Va multumim ca ati fost din nou alaturi de noi!

Articolul anterior
Lansarea volumului „Sport, dietă și vedete“, de Florentina Opriș
Articolul următor
Congresul Național de Medicină Internă

Nu am găsit niciun rezultat.