Înainte de ColonHelp, colesterolul era 260. Acum e 220!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Colesterol ridicat, Slăbire
Acest articol a fost citit de 112 ori.

gheorghe-savinMa numesc Gheorghe Savin si sunt din judetul Vaslui. Am aflat despre ColonHelp din reclamele de la televizor si in octombrie 2011 am cumparat un flacon de la o farmacie din Barlad. Am respectat modul de administrare si am luat cate doua lingurite dimineata, amestecate cu o cana de apa. Nu am avut posibilitatea de a-l consuma cu iaurt. In fiecare zi am baut 2-2,5 litri de apa. Pentru ca a dat rezultate, la sfarsitul lunii ianuarie am luat al doilea flacon de ColonHelp.

Dupa doua-trei zile de cura am inceput sa merg zilnic la toaleta. Inainte sa iau ColonHelp aveam scaun la 3-4 zile. In luna februarie am observat ca puteam respira mai usor, ceea ce era foarte bine in conditiile in care sunt diagnosticat cu astm bronsic. Cand am inceput cura aveam 102 kilograme. La finalul lunii februarie aveam 96 de kilograme. In noiembrie 2011, colesterolul era 260, iar la sfarsitul lui februarie era 220, iar asta m-a bucurat foarte tare. Inainte de cura de ColonHelp nu beam 2 litri de lichide pe zi si aveam o pofta de mancare foarte mare. In urma curei, pofta de mancare s-a redus. In plus, ma simteam obosit fara a face mare lucru, aveam dureri de cap si nu puteam dormi bine. Acum sunt alt om! Oboseala a disparut, nu mai am dureri de cap si dorm linistit. De aceea nu voi renunta la ColonHelp.
Inainte ma simteam balonat si aveam reflux gastric si gust amar in gura. Acum am uitat de toate acestea! Iernile trecute aveam gripa, nasul infundat, tuseam, faceam tot felul de viroze. In acest an, datorita curei de ColonHelp, nu am racit, desi a fost o iarna lunga si geroasa. Le-am spus si vecinilor de rezultatele curei si unii dintre ei chiar au comandat ColonHelp. Mii de multumiri companiei Zenyth Pharmaceuticals pentru ColonHelp. Mi-a schimbat viata!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina