Am luat ColonHelp la recomandarea medicului pentru a scăpa de constipaţie

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Constipație
Acest articol a fost citit de 271 ori.
Am luat ColonHelp la recomandarea medicului pentru a scăpa de constipaţie

Ma numesc Elena Mereanzu, am 45 de ani si sunt din judetul Gorj. Ani de-a randul am suferit de constipatie si hemoroizi, iar aceste probleme au cauzat si alte complicatii, cum ar fi caderea parului, acnee, oboseala cronica si dureri de picioare. In urma unui control la o clinica privata din Sibiu mi s-a pus diagnosticul de hemoroizi si fisura anala.

Medicul mi-a recomandat pentru constipatie o cura de trei luni cu produsul ColonHelp. Dupa o saptamana de cura am inceput sa am scaun de doua ori pe zi, dupa o luna nu mai aveam acnee si nici nu ma mai simteam obosita. Mai mult, in timpul tratamentului am slabit 5 kilograme, iar dupa doua luni de cura nu-mi mai cadea parul. Am tinut cura in lunile februarie-aprilie si am luat cate o lingurita de ColonHelp dimineata si seara, cu iaurt. In octombrie am inceput o noua cura de ColonHelp, tot la recomandarea medicului. Va multumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina