ColonHelp și LiverHelp, în atenția medicilor de familie și a asistenților medicali

Bucuresti, 28-30 octombrie 2010: ColonHelp si LiverHelp au participat la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, desfasurata la Bucuresti, in perioada 28-30 octombrie 2010.

Cel mai important eveniment stiintific al anului 2010 din medicina de familie a reunit la Bucuresti profesori universitare si medici de familie din toata tara. Peste 1.000 de medici s-au oprit in cele trei zile ale conferintei la standul Zenyth Pharmaceuticals. Necesitatea detoxifierii, suferintele pacientilor varstnici, avantajele produselor naturale pentru sanatate sunt doar cateva dintre subiectele abordate de medicii care s-au oprit la standul nostru.

Multi dintre medici ne-au marturisit ca au testat pe propria persoana beneficiile detoxifierii cu ColonHelp in ultimele luni si apoi au inceput sa il prescrie pacientilor. Cu ocazia conferintei au fost incantati sa constate ca familia Help are acum un nou membru: ceaiul LiverHelp.

 

In aceeasi perioada s-a desfasurat la Bucuresti si A II-a Conferinta anuala a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania. Participantii au aflat despre beneficiile ColonHelp si LiverHelp.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si va asteptam la urmatorul eveniment!

Articolul anterior
Gama Help, în ajutorul sănătății tale!
Articolul următor
ColonHelp a oferit 5.000 de euro unui caz special la „Dansez pentru tine“

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.