Maria Elena Predică își urmează visul cu ajutorul ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Radio și tv, Video
Acest articol a fost citit de 318 ori.

In Ajunul Craciunului, totul este posibil. In Ajunul Craciunului, oamenii daruiesc si primesc bucurie si speranta. Intr-o seara magica de Ajun, Maria Elena Predica, o fetita de 13 ani, din Botosani, a primit speranta ca isi poate duce visul mai departe, ca va putea sa participe in continuare la concursurile de folclor si in cativa ani va deveni o voce recunoscuta a muzicii populare romanesti.
Pe 24 decembrie 2011, in cadrul emisiunii „Daruiesti si castigi“, de la Pro TV, ColonHelp i-a venit in ajutor Mariei Elena Predica. ColonHelp i-a oferit Mariei Elena 4.000 de euro si o sansa sa mearga mai departe, sa isi urmeze visul.

Fara sa-si fi cunoscut tatal vreodata si cu mama plecata in strainatate aproape tot anul, Maria Elena a fost crescuta doar de bunica ei. Ca o compensatie parca pentru toate necazurile din viata ei, Maria Elena a fost inzestrata cu o voce incredibila, canta absolut minunat, iar unii oameni o numesc deja „Ciocarlia“. Fetita merge la Scoala Populara de Arte de trei ani, de doi ani participa la concursuri, iar de fiecare data s-a intors cu locul I sau marele trofeu.
Maria nu are nici macar costum popular, imprumuta cate unul pentru a putea participa la cate un concurs. Bunica ei face eforturi imense sa o trimita la concursuri, sa ii plateasca de doua ori pe saptamana drumul pana la Botosani si sa ii achite taxa anuala la scoala.
Pentru talentul ei si pentru determinarea de care da dovada, Maria Elena merita cu prisosinta sprijinul ColonHelp! Mult succes, Maria Elena!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina