Colesterolul a scăzut și am slăbit datorită ColonHelp

Elena Topala, 64 de ani, Bucuresti: “Am 64 de ani si o serie de probleme de sanatate, dintre care balonari, un tranzit destul de lent, colesterol ridicat si obezitate, cam 28% peste greutatea normala a unui om de varsta mea si de inaltimea mea. Am vazut ColonHelp in mai multe farmacii, in magazinele naturiste, iar fiica mea, care este medic internist, mi-a recomandat sa iau acest produs. L-am folosit timp de trei luni, mi-a rezolvat problema cu gazele si nu mai sunt balonata. Aceste balonari imi puneau presiune pe diafragma si imi dadeau o senzatie de disconfort. Nu sunt cardiaca, dar oricum, senzatia de disconfort se creeaza.

Mi-a scazut senzatia de foame si am pierdut 3,5 kilograme. M-am simtit si mai bine, pentru ca la greutatea aceasta apar si alte complicatii: dureri de coloana, de picioare si asa mai departe.
Ceea ce este important este ca mi-a scazut colesterolul la 160. Inainte aveam peste 220.
La 1 octombrie reiau cura de ColonHelp si sper sa ma simt la fel de bine. Eu nu am avut constipatie niciodata, dar mi-a reglat totusi scaunele. Am mai multa energie si o stare de confort. Si o stare psihica buna. Asta conteaza foarte mult la varsta mea. Si faptul ca sunt obeza imi creeaza o serie de greutati. In momentul in care nu mai ai probleme, ai o alta stare psihica. La ultimele analize aveam colesterolul 260 si a scazut la 160, un salt spectaculos. E adevarat ca am si avut grija la dieta, dar si inainte aveam. Totusi, inainte de cura nu scadea colesterolul. Nu iau pastile pentru colesterol pentru ca sunt toxice. E adevarat ca reclama la aceste medicamente este puternica, insa eu oricum trebuie sa iau destule medicamente pentru ca nu am tiroida, am si o problema venoasa si tensiune. Sunt deja trei medicamente pe care le iau in permanenta. Este suficient. Si ficatul sufera daca iau prea multe pastile.”

, , ,
Articolul anterior
ColonHelp, ajutorul lui Moş Crăciun, pentru Denisa Ciulei
Articolul următor
Maria Elena Predică își urmează visul cu ajutorul ColonHelp