Colesterolul a scăzut și am slăbit datorită ColonHelp

Elena Topala, 64 de ani, Bucuresti: “Am 64 de ani si o serie de probleme de sanatate, dintre care balonari, un tranzit destul de lent, colesterol ridicat si obezitate, cam 28% peste greutatea normala a unui om de varsta mea si de inaltimea mea. Am vazut ColonHelp in mai multe farmacii, in magazinele naturiste, iar fiica mea, care este medic internist, mi-a recomandat sa iau acest produs. L-am folosit timp de trei luni, mi-a rezolvat problema cu gazele si nu mai sunt balonata. Aceste balonari imi puneau presiune pe diafragma si imi dadeau o senzatie de disconfort. Nu sunt cardiaca, dar oricum, senzatia de disconfort se creeaza.

Mi-a scazut senzatia de foame si am pierdut 3,5 kilograme. M-am simtit si mai bine, pentru ca la greutatea aceasta apar si alte complicatii: dureri de coloana, de picioare si asa mai departe.
Ceea ce este important este ca mi-a scazut colesterolul la 160. Inainte aveam peste 220.
La 1 octombrie reiau cura de ColonHelp si sper sa ma simt la fel de bine. Eu nu am avut constipatie niciodata, dar mi-a reglat totusi scaunele. Am mai multa energie si o stare de confort. Si o stare psihica buna. Asta conteaza foarte mult la varsta mea. Si faptul ca sunt obeza imi creeaza o serie de greutati. In momentul in care nu mai ai probleme, ai o alta stare psihica. La ultimele analize aveam colesterolul 260 si a scazut la 160, un salt spectaculos. E adevarat ca am si avut grija la dieta, dar si inainte aveam. Totusi, inainte de cura nu scadea colesterolul. Nu iau pastile pentru colesterol pentru ca sunt toxice. E adevarat ca reclama la aceste medicamente este puternica, insa eu oricum trebuie sa iau destule medicamente pentru ca nu am tiroida, am si o problema venoasa si tensiune. Sunt deja trei medicamente pe care le iau in permanenta. Este suficient. Si ficatul sufera daca iau prea multe pastile.”

balonări, colesterol, constipație, slăbire
Articolul anterior
ColonHelp, ajutorul lui Moş Crăciun, pentru Denisa Ciulei
Articolul următor
Maria Elena Predică își urmează visul cu ajutorul ColonHelp