Body Mind Spirit Festival, 11-13 octombrie Bucuresti

Ultima actualizare la 12 noiembrie 2013. Categoria: Știri și evenimente
Acest articol a fost citit de 227 ori.
Body Mind Spirit Festival, 11-13 octombrie Bucuresti

Expoziție, conferințe și program artistic, totul pentru a petrece 3 zile de neuitat într-o atmosferă plină de armonie și relaxare, aceasta a fost deviza festivalului Body Mind Spirit. Sala Palatului a fost neîncapatoare în fiecare zi de 11,12 și 13 octombrie pentru vizitatorii care au dorit să afle mai multe informații despre produsele preferate, să profite de promoții sau pur și simplu să iasă din casă.

Realizat pentru prima dată în anul 2007, Body Mind Spirit Festival se află la a XII-a ediţie şi a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personală din România.
Așteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanți de top, speakeri internaționali, traineri de înaltă ţinută, cărţi de succes, un eveniment plin de inovație şi inspirație. Aici găsești locul ideal pentru prospectare, explorare, creștere și dezvoltare personală.
Produsele de excepție, promoțiile, gustările sănătoase dar și sfaturile de specialitate au adus mulți vizitatori la standul Zenyth de la Sala Palatului. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la evenimentele viitoare. Care sunt acestea? Le puteți afla în timp util pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/Zenyth.ro sau pe site-ul colonhelp.ro în secțiunea Evenimente.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina