Wellness Show, 26-29 Septembrie 2013

București 26 – 29 septembrie 2013: Wellness Show 2013 – o experiență incendiară! Zenyth Pharmaceuticals a fost prezentă la Ediția Wellness Show din acest an cu produse noi pentru a fi degustate, prețuri speciale și informații de specialitate. Spațiul standului a fost neîncăpător pentru dorința de cunoaștere a publicului – de la copii mici și până la bunici,  ceea ce ne bucură și ne încurajează să vă invităm să ne fiți alături și pe viitor la aceste evenimente!
Târgul și-a închis porțile duminica trecută, după 4 zile de energie incredibilă care a atras mii de oameni atât din București cât și din restul țării! Zonele de antrenament (Aerobic, Spinning/Cycling) au fost “punctele fierbinți”, iar standurile au fost locul principal de atracție pentru degustări de produse, reduceri importante de preț sau demonstrații.
Cel mai important târg de fitness, spa, nutriție și îngrijire corporală s-a desfășurat între 26 și 29 septembrie, în paralel cu Expomil, Cosmetic Beauty Hair, Modexpo și Târgul Miresei; în această perioadă, Romexpo a fost vizitat de 28 000 de oameni. Din acest total, organizatorii evenimentului estimează că aproximativ 8 000 au venit la Wellness Show 2013.

targ de sanatate, wellness show
Articolul anterior
Plan de acțiune împotriva hepatitelor
Articolul următor
Body Mind Spirit Festival, 11-13 octombrie Bucuresti

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.