Primul episod, prima poveste de succes: Iuliana Tănase!

Iuliana Tănase este studentă, locuieşte în Bucureşti şi are 21 de ani. Problemele ei de greutate au început acum 3 ani, când s-a îngrăsat într-un ritm rapid, ajungând de la 65 la 107 kilograme. Anul trecut a reușit să slăbească 10 kilograme printr-o dietă foarte strictă, dar cele 97 de kilograme la care a ajuns o nemulţumeau încă foarte tare.

Iuliana este prima curajoasă care s-a hotărât să ia măsuri, să își schimbe stilul de viață și să intre în lupta cu kilogramele în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, proiect realizat de Prima TV și ColonHelp.

Cum era Iuliana, înainte de „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

Înainte de a se înscrie în emisiune, Iuliana avea un program de masă haotic, mânca multe dulciuri, produse de fast food şi bea multe sucuri carbogazoase, sărea peste micul dejun. La masa de seară recupera tot ce a pierdut în timpul zilei. O cină obișnuită pentru Iuliana consta în friptură şi cartofi prăjiţi, combinaţie care nu aduce deloc beneficii siluetei. Cumpărăturile erau întotdeauna un calvar, pentru că din cauza kilogramelor nu găsea niciodată haine la modă pe mărimea ei. Iuliana era afectată de comentariile celor din jur cu privire la kilogramele ei. Se temea că nu îşi va găsi un loc de muncă sau că relaţia ei va avea de suferit.

Lupta cu kilogramele, o luptă continuă!

De-a lungul timpului, Iuliana a ţinut mai multe cure de înfometare, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate. Ceaiuri, pastile, chiar înfometare… Rezultatele apăreau, dar erau de scurtă durată. Imediat ce renunța la cură, kilogramele se puneau la loc.

ColonHelp, „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

Hotărâtă să scape de calvarul kilogramelor în plus, Iuliana a decis să apeleze la emisiunea „Ajutor, Vreau să slăbesc!“. Cu sprijinul Corneliei Marin, consultant în nutriţie, şi al antrenorului Stelian Tunaru, Iuliana a reuşit să-şi schimbe stilul de viaţă şi să slăbească în zece săptămâni aproape 20 de kilograme.

Aproape 20 de kilograme mai puțin, în 10 săptămâni!

„Sunt foarte mândră de ea, mi-a depăşit aşteptările!“, a spus Cornelia Marin la finalul celor 10 săptămâni de dietă, pe parcursul cărora Iuliana a învăţat să facă alegerile alimentare sănătoase şi a înţeles cât de importantă este mişcarea în slăbire şi în menţinerea siluetei.

„Sunt extrem de mulțumită că acum am o dietă mai sănătoasă, mănânc mai puțin, am renunțat la cartofi prăjiți, dulciuri… ColonHelp are și el meritul lui aici: știam că fibrele dau senzația de sațietate, dar nu am crezut până nu m-am convins pe pielea mea. Iau ColonHelp cu iaurt dimineața și până la prânz nu îmi mai trebuie nimic. Și tot lui ColonHelp i se datorează și faptul că acum beau 2 litri de apă zilnic, înainte abia mă atingeam de apă. Mulțumesc, ColonHelp!“, povestește fericită Iuliana.

Te aşteptăm săptămâna viitoare să descoperim împreună cea de-a doua poveste de succes în lupta împotriva kilogramelor în plus!

Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc!, emisiune sponsorizată de ColonHelp, la Prima TV
Articolul următor
„Ajutor! Vreau să slăbesc!“, record de audiență de la prima ediție

Nu am găsit niciun rezultat.

12 comentarii. Leave new

  • @Crystea Cornelya: Gasiti retetele aici http://colonhelp.ro/ajutor-vreau-sa-slabesc/retete-ajutor-vreau-sa-slabesc-episodul-1.html sau aici http://corneliamarin.ro/?p=3919

  • Buna ziua,As dori sa stiu daca exista pe site-ul dvs. optiunia de arhiva a editiilor trecute? Se intampla ca sunt interesat de anumite editii trecute si o optiune de cautare pe zile in arhiva ar fi utila.Multumesc si sper sa primesc un raspuns in legatura cu acest subiect.Bogdan

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.