Piele iritata, lipsita de elasticitate… Par casant, fara stralucire… Iata cum intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. V-ati saturat de figura incercanata pe care o vedeti in fiecare dimineata in oglinda? Oricate creme si lotiuni ati incercat, pielea este in continuare obosita, uscata, iar parul − lipsit de stralucire? V-ati gandit vreodata ca de vina nu sunt cremele, lotiunile, sampoanele, ci toxinele acumulate in corp? Chiar daca pare ciudat la prima vedere, o cura de detoxifiere este o solutie eficienta pentru recapatarea elasticitatii si stralucirii pielii, dar si pentru a avea cosite de Cosanzeana. Pentru aceasta noi va oferim ColonHelp, un supliment cu fibre, 100% natural, care va scapa de toxine si va ajuta fiti atragatoare 24 de ore din 24.
Cum ajuta ColonHelp la sanatatea pielii?
ColonHelp, prin compozitia sa de fibre vegetale, are un efect deosebit de benefic asupra sanatatii pielii noastre. Fibrele introduse in formula ColonHelp asigura o detoxifiere eficienta a organismului si mentine sanatatea si tineretea pielii astfel:
- ColonHelp ajuta la reglarea tranzitului intestinal, reducand stagnarea substantelor toxice la nivelul colonului, evitand in acest mod autointoxicarea.
- ColonHelp leaga substantele iritante sau nocive (cum ar fi acizii biliari), reducand incidenta iritatiilor la nivelul tegumentului.
- ColonHelp reduce excesul de colesterol exogen, precum si aparitia xantoamelor (depozite de grasime) la nivelul pielii.
- ColonHelp are o actiune binefacatoare asupra starii generale de sanatate, lucru care se reflecta fidel asupra pielii.
Cateva lucruri despre piele
Pielea este mai mult decat un invelis exterior al corpului, este un organ ne protejeaza contra factorilor agresivi din exterior. Pielea respira, este sensibila la agresiunile din exterior. Este practic zidul nostru de aparare, pielea impiedicand contactul direct al mediului nostru intern cu substante toxice, iritante.
In acelasi timp, pielea limiteaza pierderile de apa si electroliti ale organismului. Are un rol deosebit in pastrarea temperaturii interne a organismului. Cand temperatura mediului extern este scazuta, vasele de sange din structura pielii se contracta pentru a limita pierderile de caldura ale mediului nostru intern. Daca temperatura mediului extern este crescuta, vasele se dilata si elimina astfel caldura.
[articol=2367,box-verde]Pielea umana este o harta fidela a organismului nostru, avand o suprafata in medie de 1,5-2 m si o grosime de 1-4 mm. Pielea trebuie pastrata curata, lucru care se poate realiza atat printr-o igiena personala corespunzatoare, cat si prin pastrarea starii de sanatate.
Fiind o oglinda a ceea ce mancam, a substantelor nocive pe care le ingeram, pielea reactioneaza imediat dupa ce consumam alimente care nu ne priesc sau la care facem alergie. De asemenea, fumatul afecteaza aspectul exterior, pielea fumatorilor capatand o tenta de culoare galbuie.
Eliminarea toxinelor prin piele
Pielea poate elimina zilnic pana la 1 kilogram de reziduuri acide.
Un rol deosebit in detoxifierea organismului au glandele sudoripare de la nivelul pielii. Acestea filtreaza sangele si elimina deseurile solubile prin porii pielii. In acest fel apare transpiratia, care contine apa, clorura de sodiu, deseuri azotate (uree, acid uric). Transpiratia nu este doar un mijloc de eliminare a deseurilor, ea contribuie si la mentinerea unei temperaturi constante a corpului.
[articol=2369, box-verde]Daca glandele sudoripare functioneaza bine, pielea devine umeda si transpira atunci cand este cald sau in timpul unui efort fizic. Eliminarea deseurilor este necorespunzatoare la persoanele care nu transpira niciodata sau o fac doar in unele zone (subsuoara). In mod normal, transpiratia nu are un miros urat, insa cu cat transpiratia este mai incarcata cu deseuri, cu atat mirosul ei este mai patrunzator. Acest fenomen semnaleaza faptul ca echilibrul dintre producerea si eliminarea de toxine este distrus. Papulele rosii, eczemele, urticaria sunt semne ca glandele sudoripare sunt iritate din cauza toxinelor care depasesc capacitatea de eliminare a glandelor.
Acneea, detoxifierea si ColonHelp
Detoxifierea defectuoasa la nivel cutanat poate duce la aparitia acneei. Despre acnee se stie ca este o boala a adolescentei. Formele severe ale acneei apar mai mult la barbati, iar la femei, simptomele pot varia o data cu modificarile hormonale din timpul menstruatiei. In majoritatea cazurilor, acneea apare in urma unor modificari hormonale din perioada pubertatii, dar poate lua nastere si la maturitate, pe un ten seboreic care intra in contact cu impuritatile.
Una dintre principalele cauze ale acneei, dupa cea hormonala, este un regim alimentar bogat in grasimi. De aceea, in toate remediile pentru aceasta afectiune este indicat un regim alimentar bogat in fibre vegetale. Fibrele reduc absorbtia factorilor iritanti pentru piele prin legarea si eliminarea lor.
In acest sens, noi va recomandam ColonHelp. Datorita modului sau de prezentare − sub forma de tarate din seminte de in si psyllium, ColonHelp reduce absorbtia toxinelor si substantelor iritante din colon in sange si, de aici, la nivelul tegumentelor. In acest context, aportul de apa este esential pentru ca fibrele vegetale din ColonHelp sa isi faca efectul. Un minimum de 2 litri de apa pe zi impreuna cu ColonHelp pot sa faca minuni cu pielea.
Daca suferiti de acnee, evitati:
- Stoarcerea cosurilor − nu este o solutie pentru pentru a le indeparta, ci dimpotriva, contribuie la inmultirea lor!
- Sapunul pentru curatarea fetei – elimina temporar cosurile, dar tenul ramane uscat si predispus la aparitia ridurilor.
- Cremele cu procent ridicat de grasime − unul dintre factorii favorizanti ai acneei este tocmai sebumul in exces, de aceea este indicata inlocuirea acestor produse cu unele tonice, hidratante.
- Deshidratarea si alimentatia deficitara − consumul mic de lichide si alimentatia dezechilibrata, fara fibre vegetale, tulbura metabolismul si impiedica eliminarea toxinelor.
Constipatia − unul dintre principalele motive care determina aparitia acneei. De aceea, ColonHelp, un produs creat pentru reducerea constipatiei si eliminarea placii mucoide, este recomandat in dietele persoanelor cu acnee.
Eczeme tratate cu ColonHelp
Alte probleme cutanate care apar pe fondul unui organism intoxicat sunt eczemele. Acestea sunt iritatii la nivelul tegumentului, fiind provocate de cele mai multe ori de alergii. Tratamentul pentru o asemenea afectiune consta in mod special in indepartarea cauzei.
[articol=2370,box-orange]In prevenirea eczemelor se intervine pe doua cai, pe de o parte prin detoxifierea organismului si, pe de alta parte, prin stimularea imunitatii organismului. Acestea sunt de altfel si modalitatile de actiune ale produsului ColonHelp. Datorita fibrelor din semintele de in si psyllium, ColonHelp asigura o detoxifiere blanda si eficienta a organismului. Iar prin continutul de acizi grasi esentiali omega 3 din semintele de in, ColonHelp este si un bun stimulator al imunitatii. Mai mult, ColonHelp se administreaza cu iaurt, si el un factor de stimulare a imunitatii prin continutul de bacterii probiotice.
In acelasi timp, este recomandat un regim alimentar usor, care sa puna in repaus ficatul, asta insemnand o dieta usoara si cat mai naturala: cat mai multe fibre alimentare si cat mai putine grasimi de origine animala. Pe langa fibre este important consumul de apa. Pentru a spala organismul de toxine si pielea de eczeme avem nevoie de 2 litri de apa zilnic.
Glandele sebacee si stralucirea pielii si parului
Alaturi de glandele sudoripare, la nivelul pielii se gasesc glandele sebacee. Acestea se afla la radacina firelor de par si secreta sebumul. Sebumul este un amestec de corpi grasi si materii proteice, provenind din resturile de celule secretoare.
Sebumul are rolul de a lubrifia pielea. Cand secretia de sebum este insuficienta, pielea devine uscata si crapa, iar atunci cand sebumul este secretat in exces, pielea devine grasa.
Matreata este constituita din celule moarte, lipite intre ele prin sebum. Cand canalul excretor al glandei sebacee se infunda, apar punctele negre. Cand se infunda si se inflameaza, apar acneea sau furunculii.
Stratul superficial al pielii − epidermul − transforma o parte din deseuri in substante utile. Deseurile care nu pot fi transformate de catre epiderm sunt eliminate in afara corpului. Astfel, celulele care urca spre suprafata mor si se desprind, acest proces poarta numele de descuamare sau exfoliere. Daca epidermul functioneaza prost, celulele proaste raman sub suprafata pielii, pielea se ingroasa, se sclerozeaza, apar excrescente, veruci, bataturi, pete senile, psoriazis si scleroza cutanata.
Iata de ce aveti nevoie de ColonHelp! Produsul nostru stimuleaza functiile naturale de detoxifiere ale organismului, prevenind aparitia verucilor, bataturilor, petelor senile, psoriazisului, matretei. O piele mai sanatoasa, mai luminoasa, un par stralucitor − acestea sunt promisiunile pe care vi le face ColonHelp!
184 de comentarii. Leave new
@Ancuta: Cele mai bune `pastile` pentru regenerarea parului si unghiilor sunt fructele si legumele crude, nucile si semintele.
Ce masti pentru par sunt recomandate? Eu am parul gras!!
Dupa o cura de detoxifiere cu ColonHelp si LIverHelp ma simt mai limpede la minte si la trup!:)
Chiar in acest moment beau ceaiul LiverHelp. Pe langa faptul ca este un ceai din plante care iti protejeaza ficatul, este bun si la gust. In plus nu mai imi ies acele pete inestetice maronii, care iti ies atunci cand ai probleme cu ficatul, de cand il consum.