Rolul ColonHelp în sindromul de colon iritabil

ColonHelp, tratament in sindromul de colon iritabil

ColonHelp are un rol important in ameliorarea simptomelor in sindromul de colon iritabil. Rolul principal al produsului ColonHelp este de a regla tranzitul intestinal. ColonHelp inmoaie materiile fecale, le creste masa si le scade consistenta, ceea ce este foarte important in sindromul de colon iritabil. ColonHelp – tratament naturist recomandat in sindromul de colon iritabil – contine fibre vegetale din tarate de in si psyllium, care absorb apa si mentin umezeala. ColonHelp este util deopotriva in episoadele de constipatie, cat si in cele de diaree care apar in sindromul de colon iritabil. In episoadele de diaree inregistrate la pacientii cu colon iritabil, ColonHelp leaga toxinele cauzatoare de simptome, regleaza consistenta scaunului si reduce aciditatea scaunului.

Solutii pentru prevenirea sindromului de colon iritabil

Sindromul de colon iritabil este responsabil de scaderea calitatii vietii. De regula, sunt tratate doar simptomele, fiind prescrisa medicatie pentru constipatie sau pentru diaree, ignorandu-se problema de baza: sindromul de colon iritabil. Majoritatea bolnavilor pot reduce simptomele de colon iritabil prin masuri relativ simple. Introducerea fibrelor alimentare in dieta, in functie de toleranta fiecaruia, este o parte esentiala pentru tratament in sindromul de colon iritabil. Fibrele vegetale sunt un tratament eficient in sindromul de colon iritabil, ele au rol esential in reglarea tranzitului, formand bolul fecal, prin expansiunea fibrelor solubile.

Pentru asigurarea necesarului de fibre si ameliorarea sindromului de colon iritabil trebuie sa mancam cel putin 5 portii de legume si fructe pe zi, ca sursa de fibre vegetale. Cum in viata de zi cu zi acest lucru este cam greu de realizat, noi venim cu o solutie simpla pentru cei care sufera de colon iritabil. Produsul nostru ColonHelp vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, avand un continut optim de fibre solubile si insolubile din psyllium, in, chimen, coriandru, oregano, patrunjel, care regleaza tranzitul intestinal la persoanele cu colon iritabil. Toate aceste componente sunt macinate manual, sub forma de tarate, si au cele mai bune efecte asupra organismului, atat in sindromul de colon iritabil, cat si in caz de colesterol sau glicemie marita.

Ce mancam daca suferim de sindromul de colon iritabil?

Dieta in sindromul de colon iritabil presupune o urmarire atenta a alimentatiei. De altfel, dieta este cel mai bun tratament in sindromul de colon iritabil.

 • Persoanele diagnosticate cu colon iritabil trebuie sa evite laptele sau derivatele acestuia (pentru cei cu intoleranta la lactoza).
 • Bauturile carbogazoase si dulciurile concentrate trebuie evitate, pentru ca fermenteaza, pot sa dea balonari si sa accentueze simptomele de colon iritabil.
 • Alcoolul, cafeaua, tutunul sunt factori agravanti ai sindromului de colon iritabil.
 • Grasimile alimentare, in special cele saturate, trebuie evitate pentru ca au un efect de stimulare asupra peretelui intestinal si asa afectat in sindromul de colon iritanil.
 • In sindromul de colon iritabil este nevoie de un orar fix al meselor si al defecatiei.
 • Daca suferiti de colon iritabil, introduceti in alimentatie, obligatoriu, fibre vegetale, deoarece au un rol major in reglarea tranzitului intestinal.
[articol=2044, box-verde]

De un real folos ca tratament naturist al sindromului de colon iritabil este utilizarea produsului ColonHelp. Administrat cu regularitate intr-o cura de 1-3 luni, ColonHelp are un rol major in reglarea tranzitului intestinal, in combaterea fluctuatiilor de constipatie-diaree specifice sindromului de colon iritabil, pe langa detoxifierea pe care o face la nivelul intregului organism.

Colon iritabil
Articolul anterior
Ce este colonul iritabil?

63 de comentarii. Leave new

 • Bună ziua,
  Am lăsat şi eu un mesaj pe aici dar nu-l găsesc postat pe nicăieri, deoarece aş fi vrut să continui cu nişte informaţii pentru cei interesaţi şi pentru dumneavoastră ca echipă constructoare a acestui produs – ColonHelp – produs care după mine mi-a salvat viaţa după doar cinci zile de administrare şi nu exagerez cu nimic spunându-vă acest lucru. Deşi mesajele afişate conţin în general cam acelaşi lucru şi anume faptul că diferiţii suferinzi au scăpat de constipaţie, balonări şi kilograme în plus, la mine s-a întâmplat cu totul altceva, înainte de a apela la acest incredibil produs, iar rezultatele pe care le-am obţinut în aceste prime cinci zile m-au convins de eficienţa sa binefăcătoare. Trimit şi acest mesaj să văd unde va fi postat (fără supărare, dar aveţi cam multe pagini pe aici), după care voi continua cu ceea ce am tras, pentru cei care sunt interesaţi şi care vor să afle la ce mai este bun acest uimitor produs pe care l-am luat din disperare şi nu la sfatul medicilor şi am fost la destui. Felicitări echipei Zenyth şi succes în continuare.

 • Niculescu Gella
  16 februarie 2014 8:10 pm

  Am fost fumatoare 30 de ani . De 3 ani am renuntat la fumat si am luat in greutate 16 kg dar problema este, colonul. Aveam si inainte probleme cu colonul dar acum s-u accentuat in sensul in care am dureri frcvente, cind merg la toaleta trebuie sa o fac de doua trei ori la intervale relativ scurte ceea ce este ingrozitor, mai ales atunci cind trebuie sa plec de acasa. Nu pot manca mezeluri s-au legume si fructe crude, ma balonez si daca beau apa. Ma gandeam sa fac o cura cu Produsul COLONHELP. ce ma sfatuiti? Astept un raspuns. Multumesc.

 • Niculescu Gella
  16 februarie 2014 8:19 pm

  Scuze, am uitat sa va spun ca am 80kg. Asta in cazul in care i-mi puteti spune daca este s-au nu bine sa fac o cura, cu COLONHELP. Multumesc.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.