Rolul ColonHelp în sindromul de colon iritabil

ColonHelp, tratament in sindromul de colon iritabil

ColonHelp are un rol important in ameliorarea simptomelor in sindromul de colon iritabil. Rolul principal al produsului ColonHelp este de a regla tranzitul intestinal. ColonHelp inmoaie materiile fecale, le creste masa si le scade consistenta, ceea ce este foarte important in sindromul de colon iritabil. ColonHelp – tratament naturist recomandat in sindromul de colon iritabil – contine fibre vegetale din tarate de in si psyllium, care absorb apa si mentin umezeala. ColonHelp este util deopotriva in episoadele de constipatie, cat si in cele de diaree care apar in sindromul de colon iritabil. In episoadele de diaree inregistrate la pacientii cu colon iritabil, ColonHelp leaga toxinele cauzatoare de simptome, regleaza consistenta scaunului si reduce aciditatea scaunului.

Solutii pentru prevenirea sindromului de colon iritabil

Sindromul de colon iritabil este responsabil de scaderea calitatii vietii. De regula, sunt tratate doar simptomele, fiind prescrisa medicatie pentru constipatie sau pentru diaree, ignorandu-se problema de baza: sindromul de colon iritabil. Majoritatea bolnavilor pot reduce simptomele de colon iritabil prin masuri relativ simple. Introducerea fibrelor alimentare in dieta, in functie de toleranta fiecaruia, este o parte esentiala pentru tratament in sindromul de colon iritabil. Fibrele vegetale sunt un tratament eficient in sindromul de colon iritabil, ele au rol esential in reglarea tranzitului, formand bolul fecal, prin expansiunea fibrelor solubile.

Pentru asigurarea necesarului de fibre si ameliorarea sindromului de colon iritabil trebuie sa mancam cel putin 5 portii de legume si fructe pe zi, ca sursa de fibre vegetale. Cum in viata de zi cu zi acest lucru este cam greu de realizat, noi venim cu o solutie simpla pentru cei care sufera de colon iritabil. Produsul nostru ColonHelp vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, avand un continut optim de fibre solubile si insolubile din psyllium, in, chimen, coriandru, oregano, patrunjel, care regleaza tranzitul intestinal la persoanele cu colon iritabil. Toate aceste componente sunt macinate manual, sub forma de tarate, si au cele mai bune efecte asupra organismului, atat in sindromul de colon iritabil, cat si in caz de colesterol sau glicemie marita.

Ce mancam daca suferim de sindromul de colon iritabil?

Dieta in sindromul de colon iritabil presupune o urmarire atenta a alimentatiei. De altfel, dieta este cel mai bun tratament in sindromul de colon iritabil.

  • Persoanele diagnosticate cu colon iritabil trebuie sa evite laptele sau derivatele acestuia (pentru cei cu intoleranta la lactoza).
  • Bauturile carbogazoase si dulciurile concentrate trebuie evitate, pentru ca fermenteaza, pot sa dea balonari si sa accentueze simptomele de colon iritabil.
  • Alcoolul, cafeaua, tutunul sunt factori agravanti ai sindromului de colon iritabil.
  • Grasimile alimentare, in special cele saturate, trebuie evitate pentru ca au un efect de stimulare asupra peretelui intestinal si asa afectat in sindromul de colon iritanil.
  • In sindromul de colon iritabil este nevoie de un orar fix al meselor si al defecatiei.
  • Daca suferiti de colon iritabil, introduceti in alimentatie, obligatoriu, fibre vegetale, deoarece au un rol major in reglarea tranzitului intestinal.
[articol=2044, box-verde]

De un real folos ca tratament naturist al sindromului de colon iritabil este utilizarea produsului ColonHelp. Administrat cu regularitate intr-o cura de 1-3 luni, ColonHelp are un rol major in reglarea tranzitului intestinal, in combaterea fluctuatiilor de constipatie-diaree specifice sindromului de colon iritabil, pe langa detoxifierea pe care o face la nivelul intregului organism.

Colon iritabil
Articolul anterior
Ce este colonul iritabil?

63 de comentarii. Leave new

  • @Laura: Incercati o cura de ColonHelp. Numeroase persoane care sufera de acest sindrom au avut rezultate bune in urma administrarii fibrelor ColonHelp. Pentru un diagnostic este totusi necesar sa mergeti la medic.

  • Mandrut Alina
    17 ianuarie 2013 4:17 pm

    Buna ziua!eu am avut probleme cu colonul iritail multa vreme pana cand am descoperit acest produs. Am stat mult pe ganduri pana sa il cumpar deoarece mi se parea cam scump, dar mi-am dat seama ca bagam bani aiurea in medicamente si ajungema la aceeasi suma sau poate o si depaseam, iar problemea mea tot nu isi gasea rezolvare. Am urmat o cura de de 3 luni cu produsul colonhelp si acum ma simt foarte bine ce-i drept nu mi-am facut analizele sa vad daca s-a amelorat ceva, dar cand o sa am timp o sa merg sa vad exact despre ce este voraba. Ar fi o minune daca acest produs m-a ajurat cu adevarat.

  • Am fost diagnosticata cu sindrom de colon iritabil. As dori sa stiu ce reactii adverse posibile ar avea.

  • @Domnica: ColonHelp a dat rezultate bune in curele de detoxifiere urmate de persoane care sufera de aceasta afectiune. Sfatul nostru este sa cresteti treptat aportul de fibre pentru a permite organismului sa se acomodeze cu acestea. Daca simptomele se agraveaza, intrerupeti cura. Iar pentru mai multa siguranta, discutati cu medicul dvs. inainte de a incepe administrarea produsului.

  • am 23 de ani, sufar de colon iritabil si vreau sa stiu daca am voie sa administrez si eu colonhelp si ce reactii adverse poate sa aiba !

  • @bianca: ColonHelp este bine tolerat de persoanele care sufera de colon iritabil. Efectele adverse care pot aparea sunt balonarile, in cazul in care administrati o cantitate prea mare de fibre de la inceput, sau constipatia, in cazul in care nu beti suficienta apa. Daca luati medicamente, administrati produsul la un interval de doua ore de acestea.

  • Este posibil ca un copil la numai 4 ani sa fie diagnosticat cu acest sindrom de colon iritabil? Alimentatia este una corespunzatoare, respecta orele de somn si la varsta lui nu exista stres. Este oare diagnosticul gresit?

  • @Flory Radut: Si copiii mici pot fi diagnosticati cu sindromul de colon iritabil. Daca aveti dubii in ceea ce priveste diagnosticul, cereti opinia unui alt medic.

  • Victor Brumar
    2 iulie 2013 12:59 pm

    Degeaba am facut tratament pentru colon iritabil pentru ca de cate ori ma stresez se reinstaleaza aceleasi simptome.

  • Bisicu Carmen
    22 iulie 2013 10:44 am

    Daca am toate simptomele descrise de dvs, insa nu am fluctuatii ale sacaunului -(diaree/constipatie) inseamna ca nu am colon iritabil. Este posibil cred sa am aceste simptome si datorita stresului. Cand am cateva zile libere si stau acasa ma simt ok.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.