ColonHelp reface flora intestinală

ColonHelp joaca un rol-cheie in reglarea florei microbiene intestinale, ca parte a sistemului imunitar. Produsul ColonHelp contine prebiotice (fibre solubile) si se administreaza impreuna cu un probiotic (iaurtul), fiind astfel o metoda de aparare redutabila impotriva invaziei de microorganisme daunatoare organismului. ColonHelp este mai mult decat un curatitor intestinal, este mai mult decat o cale de eliminare a reziduurilor cantonate la nivelul colonului. Acest produs actioneaza si asupra imunitatii, a reglarii glicemiei prin fibrele pe care le contine.

De ce ColonHelp?

Rolul principal al microflorei intestinale este cel de digestie. Microflora intestinala degradeaza resturile alimentare nedigerate, intr-o forma in care acestea sa poata tranzita peretii tubul digestiv si pot intra in sistemul vascular. De asemenea, microflora ajuta la sinteza unor vitamine – B1-tiamina, B2-riboflavina, B12, K (esentiala deoarece alimentatia nu ofera suficienta vitamina pentru mentinerea coagularii sangelui). Cel de-al doilea rol important al microflorei intestinale este cel de aparare, mentinand un mediu nepropice instalarii bacteriilor patogene potential cauzatoare de boala.

Dezechilibrele florei intestinale sunt caracterizate printr-un dezechilibru intre flora de fermentatie si cea de putrefactie. Pentru mentinerea sanatatii se urmareste stimularea florei de fermentatie si inhibarea cresterii celei de putrefactie. Stoparea cresterii florei de putrefactie se face prin diminuarea aportului de proteine, provenind din carne. Pe de alta parte, flora de fermentatie trebuie hranita corect pentru a se inmulti si a-si reocupa pozitia. Pentru aceasta apelam la prebiotice, adica la alimente care constituie o hrana de calitate pentru germenii de fermentatie. Prebioticele sunt in principal alimentele bogate in fibre solubile. Semintele de in si psyllium din formula ColonHelp sunt unele dintre cele mai bune surse de fibre solubile si, in consecinta, de prebiotice necesare florei intestinale. Daca flora de fermentatie este afectata serios, nu este suficient sa hranim germenii ramasi pentru ca numarul lor sa creasca suficient de repede. De aceea, trebuie sa introducem in intestin un numar cat mai mare de germeni de fermentatie proveniti din exterior, din alimentele care contin probiotice.

[articol=2018, box-orange]

Noi venim cu combinatia ideala pentru reechilibrarea microflorei intestinale: ColonHelp si iaurt.

Combinatia ColonHelp (prebiotic) si iaurt (probiotic) este valoroasa pentru sanatatea noastra din mai multe motive:

 • contribuie la mentinerea intestinelor sanatoase si de aici a intregului organism;
 • este un ajutor important in asimilarea vitaminelor: vitamina B2 (riboflavina); B3 (niacina); B6 (piridoxina); acidul folic si biotina. Asimilarea vitaminei K, necesara pentru buna de coagulare a sangelui, este, de asemenea, mai eficienta;
 • previne/ajuta la tratarea unor boli: constipatie, diaree, infectii cu Candida albicans sau cu alti agenti patogeni;
 • previne aparitia leziunilor precanceroase si a cancerului de colon. Colonul poate fi mentinut sanatos foarte usor. Este suficient sa iei in fiecare zi suplimentul de fibre ColonHelp impreuna cu iaurt si astfel colonul este mentinut sanatos, iar toxinele sunt eliminate eficient. Mai mult decat atat, aceasta combinatie alimentara duce la cresterea imunitatii.

Tranzitul intestinal si microflora

Cu cat tranzitul este mai incetinit, cu atat contactul dintre substantele cancerigene si peretele intestinal este mai prelungit, fapt care duce la scaderea pH-ulului, mediul devenind din ce in ce mai acid. Mediul acid are efecte dezastruoase asupra florei microbiene. ColonHelp stimuleaza tranzitul intestinal, prin continutul de fibre, prevenind astfel aciditatea mediului si degradarea florei intestinale sanogene.

Pentru aceasta trebuie sa urmati o cura cu ColonHelp 1-3 luni. Efectele benefice ale prebioticelor din ColonHelp se fac simtite in timp, regenerarea florei intestinale fiind un proces fiziologic care se face progresiv. De aceea, prebioticele din ColonHelp trebuie furnizate zilnic florei de fermentatie pentru ca aceasta sa se intareasca, sa se inmulteasca si sa isi redobandeasca locul in imunitatea organismului.

Articolul anterior
Antibioticele distrug flora intestinală
Articolul următor
Probioticele și sănătatea orală

Nu am găsit niciun rezultat.

16 comentarii. Leave new

 • @Simona: O cantitate mare de probiotice se elimina prin scaun, deci nu este o problema.

 • Voica Andreeaa
  23 iulie 2013 12:05 pm

  Daca fac un tratament de 10 zile cu antibiotic, in alte 10 zile corpul imi elimina acest medicament din corp, nu? Sau asa ar trebui pentru un organism sanatos cred. Eu obisnuiesc sa beau ceaiuri depurative dupa aceste tratamente si ma ajuta.

 • Probioticele sunt foarte bune si in cazul copiilor dupa o raceala ce s-a lasat cu diaree, voma si febra. Foarte bine le fac!!!

 • ColonHelp nu are probiotice? Oricum are iaurtul cu care se combina fibrele, nu? Sanatate curata!

 • Mi-a spus o cunostinta despre pre si probiotice. Nu cunosteam acesti termeni! Eu sufar de constipatie cronica si folosesc des laxative. Mi-a explicat aceasta cunostinta ca si prin folosirea laxatielor imi distrug flora intestinala si ca este indicat sa imi repopulez intestinele cu microorganisme bune. Am cumparat ColonHelp Probiotic de la dvs, prin call-center si l-am primit acasa. Astept sa vad cum ma voi simti dupa consum!

 • Cel mai bun produs Zenyth pentru refacerea florei intestinale este ColonHelp Probiotic Forte. Are culturi de probiotice si va asigura un tranzit perfect! Eu sunt foarte multumit!!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.