ColonHelp – o solutie impotriva autointoxicarii

Pe langa intoxicarea externa, exista si o intoxicare a organismului de natura interna, din cauza propriilor metaboliti rezultati in urma proceselor de digestie si neeliminati la timp prin colon. Unul dintre cele mai importante roluri ale produsului ColonHelp este cel de legare a toxinelor existente in colon si eliminarea lor prin defecatie, ceea ce are un impact mare asupra imunitatii si sanatatii noastre.

Autointoxicarea este cauzata cel mai frecvent de constipatiile cronice, de digestia incompleta, de perturbarea echilibrului florei bacteriene intestinale si, in general, de recircularea toxinelor neevacuate in organism, ca urmare a disfunctiilor intregului sistem de excretie. Un organism intoxicat nu are capacitatea de a elimina singur toate reziduurile nocive. O data cu acumularea toxinelor in organism, procesele naturale de oxidare din tesuturi se reduc, iar in lipsa oxigenarii adecvate a tesuturilor, energia vitala incepe sa scada. Oamenii bolnavi sunt aproape intotdeauna persoane obosite si devitalizate, lipsite de energie, care au nevoie in mod imperios de mijloacele naturale de eliminare a acumularilor toxice. Pentru a fi clar ca aceste fenomene de „autointoxicare“ nu sunt rare si pasagere, este bine sa cunoastem faptul ca una dintre cele mai frecvente localizari ale cancerului este la nivelul colonului, acolo unde se acumuleaza cele mai multe toxine. Nici o statistica nu mentioneaza numeroasele boli care deriva din incapacitatea de eliminare a substantelor toxice de catre organism si care, deseori, sunt incluse in categoria „boli dintr-o cauza insuficient cunoscuta“.

Ce este autointoxicarea?

Autointoxicarea este rezultatul toxemiei intestinale si se produce cand ajung prea multe toxine in sange. Dieta inadecvata, precum si functionarea improprie a intestinului sunt factori declansatori ai autointoxicarii. Un studiu facut in Marea Britanie, pe o populatie cu varste cuprinse intre 35-55 ani, a relevant faptul ca 95% dintre subiecti aveau cel putin unul dintre simptomele de intoxicare. Pacientii au urmat o dieta sanatoasa, cu un supliment alimentar bazat pe fibre vegetale din psyllium si in, timp de o luna. Rezultatele au fost concludente: in cazul fiecarui pacient s-a observat o imbunatatire evidenta a starii de sanatate, la 5% dintre pacienti, glicemia a scazut cu 10% (fibrele sunt indicate in diabet) si la 43% dintre ei, nivelul de colesterol sangvin s-a redus cu 27%.

Putrefactia

 

Substantele chimice toxice sunt produse de bacteriile de putrefactie. Aceste toxine se manifesta pe doua cai: prima − prin detoxifierea inadecvata din cauza unor afectiuni ale ficatului, in acest caz neputandu-se neutraliza toate toxinele din sange; a doua cale − prin producerea unor constituenti toxici pe care ficatul nu-i poate neutraliza, in cazul acesta ei ajungand la nivel tisular, unde isi manifesta toxicitatea inainte de a fi eliminati prin rinichi. In cazurile in care colonul functioneaza sub normal, deseurile toxice care ajung in acesta sunt partial absorbite in fluxul sangvin, de unde ajung sa fie anihilate la ficat. Disfunctia oricaruia dintre sistemele principale de eliminare a toxinelor din corp determina acumularea si depunerea in organism a reziduurilor care nu pot fi eliminate.

Rolul fibrelor din ColonHelp in legarea toxinelor

Trebuie subliniat inca o data rolul major pe care il au fibrele vegetale (si in mod special cele de psyllium existente in ColonHelp) in legarea toxinelor inainte de a patrunde in sistemul circulator. Aceasta calitate ajuta la cresterea imunitatii organismului fara a-l mai forta sa anihileze toxinele dupa ce au trecut de bariera intestinala. Fibrele vegetale continute in ColonHelp combat autointoxicarea prin doua mecanisme: reduc constipatia (diminuand timpul de expunere a peretelui colonic la toxine) si leaga toxinele (ducand astfel la eliminarea lor).

Dr. Anthony Bassler, profesor de gastroenterologie al Institutului Medical Fordham din New York, atrage atentia asupra riscurilor autointoxicarii: „Orice medic trebuie sa realizeze ca autointoxicarea este o cauza de prima importanta a multor boli si maladii din corpul uman“.

Care sunt cauzele autointoxicarii?

Constipatia este primul pas spre procesul de autointoxicare a corpului, iar pe termen lung are efecte daunatoare asupra intregului organism. Materiile fecale care raman in colon permit absorbtia toxinelor in fluxul sangvin. O dieta cu fibre vegetale suficiente (cantitatea zilnica recomandata fiind de 24-30 g), asa cum se gasesc in ColonHelp, previne aparitia constipatiei si leaga substantele toxice din colon.

Placa mucoida si autointoxicarea

Placa mucoida este un factor deosebit de important in aparitia autointoxicarii. Aceasta este un strat format de mucusul in exces al peretelui colonic si resturile din colon. Resturile respective contin toxine in cantitate crescuta − produsi de putrefactie ai bacteriilor din colon. In timp, acest tip de strat format la nivelul intestinului ajunge sa „prinda“ in componenta sa materiale nocive, cum ar fi: metale grele toxice, reziduuri ale unor medicamente, pesticide si alte substante distructive. In plus, placa mucoida reprezinta mediul ideal pentru dezvoltarea unor bacterii si paraziti intestinali, greu de eliminat prin clismele obisnuite. ColonHelp, prin continutul de fibre vegetale sub forma de tarate, poate elimina placa mucoida usor si bland, fara a forta organismul.

Mirosul corpului poate indica o autointoxicare, de cele mai multe ori toxinele din sange care nu sunt anihilate de ficat ajungand in transpiratie. Amoniacul, indolul, scatolul sau multe alte substante prezente in transpiratie sunt responsabile pentru mirosul extrem de neplacut al corpului.

Rolul florei intestinale in autointoxicare

Digestia incompleta si flora intestinala putrefactiva cu bacterii proteolitice sunt alte cauze importante ale autointoxicarii. Flora intestinala este importanta in mod special pentru rolul ei de bariera antimicrobiana, dar in conditiile in care echilibrul ei este perturbat, flora putrefactiva castiga teren si transforma resturile nedigerate ale unei alimentatii nesanatoase in toxine greu de anihilat.

Efectele autointoxicarii:

  • tensiune, stres, ingrijorare, frica, nervozitate;
  • paloarea, culoarea gri-cenusie, cearcanele, pungile de sub ochi, atonia, ridurile, tot felul de excrescente, petele aparute la nivelul pielii;
  • constipatie/diaree;
  • oboseala cronica, vitalitate scazuta;
  • dureri de cap si de spate;
  • balonari si flatulenta;
  • artrita;
  • indigestie si greata;
  • stari de ameteala;
  • gust neplacut in gura, halena, miros neplacut al corpului;
  • cresterea exagerata sau scaderea exagerata a poftei de mancare.

Toate acestea sunt semne ale intoxicarii organismului si pentru aceasta, ar trebui sa luam masuri.

Solutia?

Cel mai important pas ar fi sa facem o cura de detoxifiere pentru a ne restabili starea de sanatate. Un organism intoxicat nu are capacitatea de a elimina singur toate reziduurile nocive si trebuie ajutat. O data cu acumularea toxinelor in organism, autointoxicarea devine mai pronuntata. Multe boli incep cu afectiunile colonului care sunt neglijate, semn ca aceste fenomene de „autointoxicare“ nu sunt rare si pasagere.

In aceste conditii, este oportuna o cura de dezintoxicare cu ColonHelp care, prin ingredientele sale speciale, produce o dezintoxicare lenta, usoara, fara a forta organismul, restabilind starea de sanatate. ColonHelp este ceea ce ne trebuie, acest produs natural avand o formula speciala care garanteaza efecte uluitoare. Cel putin 70%-80% din populatia tarilor dezvoltate au simptome variate de autointoxicare. Suntem asediati de toxine si oricare dintre simptomele descrise anterior ar trebui sa traga un semnal de alarma:

ESTE NEVOIE DE O DETOXIFIERE CU COLONHELP!

Articolul următor
Colonul toxic și sănătatea

Nu am găsit niciun rezultat.

2 comentarii. Leave new

  • Groaznic de adevarat articolul!

  • Mi-au aparut si mie un fel de pete pe fata, care seamna si cu niste cosuri, dar eu nu am avut niciodata probleme cu acneea si nici nu ma macheze, asta ma face sa cred ca o cauza a aparitie lor ar putea fi toxinele din organism.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.