ColonHelp împlinește 3 ani!

ColonHelp a ajuns la cel mai asteptat si cel mai frumos moment al anului: aniversarea de 3 ani! Din 2009 ne bucuram impreuna, in fiecare zi, de sanatate. Si tot impreuna am invatat ca o persoana informata este o persoană mai sanatoasa si ca mai multa educatie inseamna mai multa sanatate.

Bucura-te de superoferta aniversara ColonHelp!

Iti multumim inca o data pentru increderea acordata produsului ColonHelp! Datorita tie, ColonHelp a ajuns numarul 1 si s-a mentinut pe aceasta pozitie. Pentru a-ti rasplati fidelitatea, Zenyth Pharmaceuticals iti ofera acum, la ceas aniversar, cu 20% mai mult produs la ColonHelp si pachetele SuperSilueta si SuperDetoxifiere. Si pentru ca stim ca iti place sa fii o persoana informata, iti facem un cadou deosebit: cea mai recenta carte de slabit semnata de Carmen Bruma si un DVD cu exercitii de slabit, concepute special pentru tine de Carmen Bruma.

ColonHelp te trimite in vacanta!

Ti-ai dorit dintotdeauna o silueta care sa-i provoace invidie? Acum ai ocazia sa slabesti sanatos, rapid și eficient, iar eforturile iti vor fi rasplatite! Vara aceasta sarbatorim impreuna Sanatatea si Silueta printr-un concurs de zile mari!

Inscrie-te in concursul verii de la Zenyth! Posteaza o poza cu tine si cu unul dintre pachetele aniversare ColonHelp, SuperSilueta sau SuperDetoxifiere, raspunde la intrebarea „Pe tine ce te motiveaza sa slabesti?“ si poti castiga una dintre cele 6 excursii de vis, oferite de Zenyth Pharmaceuticals! Acum ai sansa sa-ti etalezi silueta pe una dintre cele mai frumoase plaje din Europa!

Articolul anterior
Pachetul SuperDetoxifiere: Detoxifiere – Revitalizare – Regenerare
Articolul următor
ColonHelp și detoxifierea de toamnă

Nu am găsit niciun rezultat.