De când iau ColonHelp am un stil de viaţă sănătos!

Mă numesc Kinga Moldovan, am 29 de ani şi sunt din Târgu Mureş. Am auzit de ColonHelp de câtiva ani, însă niciodată nu i-am acordat suficientă importanţă încât să mă documentez despre ce fel de produs este într-adevăr vorba.

În februarie 2012 însă am devenit mămică şi această experienţă minunată a lăsat în urmă un surplus de 5 kilograme, constipaţie şi faţa plină de acnee. În căutarea unei soluţii salvatoare, ColonHelp mi-a atras atenţia şi rezultatele extraordinare obţinute prin această cură de o bună prietenă m-au convins să achiziţionez şi eu o cutie.

Se împlinesc acum 3 luni de când folosesc produsul şi pot să mă declar mulţumită de alegerea facută. Datorită ColonHelp mă simt mai uşoară, am mai multă energie, un stil de viaţă mai sănătos, mănânc mai sănătos, consum mai multe lichide, iar kilogramele pierdute m-au impulsionat să mă reapuc de sport pentru redobândirea tonusului muscular. Am revenit acum la greutatea de dinainte de sarcină, tranzitul intestinal nu mai reprezintă o problemă, doar acneea a mai rămas, din păcate, fiind vorba de o problemă de natură endocrinologică. Mulţumesc, ColonHelp!

, ,
Articolul precedent
Sunt mai uşoară şi mai vioaie după cura de ColonHelp!
Articolul următor
Sora mea mi-a recomandat ColonHelp

Meniu