Campania națională „Alege să fii sănătos!“, București

11-12 iunie 2010, Bucuresti: ColonHelp a participat la cea de-a doua etapa a „Traseului Sanatatii Tale”, proiect din cadrul campaniei nationale „Alege sa fii sanatos!”, organizata de Florentina Opris, antrenoare de fitness si aerobic si realizatoare de emisiuni de sanatate, si Asociatia Pentru o Viata Sanatoasa. Evenimentul a avut loc la Baneasa Shopping City in zilele de 11 si 12 iunie si a avut ca scop constientizarea si promovarea importantei unui stil de viata sanatos. In cele doua zile ale evenimentului au venit sa parcurga „Traseul Sanatatii Tale” sute de bucuresteni, interesati de imbunatatirea propriei vieti prin alimentatie, miscare, gandire pozitiva.

Florentinei Opris i s-au alaturat personalitati ale vietii publice din Romania care se implica in mod activ in promovarea alimentatiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Au parcurs „Traseul Sanatatii Tale” si, implicit, s-au oprit la standul ColonHelp dr.farm. Ovidiu Bojor, compozitorul Zsolt Kerestely, interpretul de muzica populara Gheorghe Turda, fosta atleta Monica Iagar, Alessandra Stoicescu, Dinu Maxer, Iuliana Marciuc, Dana Savuica, Oana si Viorel Lis.

 

Motto-ul Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp, este „Mai multa educatie, mai putina medicatie!”. Pornind de aici, am oferit cu placere informatii despre detoxifiere, sanatate si frumusete tuturor celor care s-au oprit la standul ColonHelp. Suntem in perioada dinaintea concediului si toate doamnele vor sa aiba o silueta de invidiat la plaja, iata de ce un subiect abordat cu interes de doamnele care s-au oprit la standul ColonHelp a fost „Cum ma ajuta fibrele ColonHelp sa slabesc?”.

Ne-am bucurat sa constatam ca tot mai multe persoane sunt interesate de detoxifiere ca parte a unui stil de viata sanatos si ca tot mai multe persoane au urmat o cura cu produsul ColonHelp. Ne-am bucurat sa auzim cuvintele frumoase ale lui Zsolt Kerestely despre produsul ColonHelp. „Un produs absolut minunat. Ma simt extraordinar de cand am inceput cura cu acest produs”, ne-a marturisit compozitorul.

Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi la „Traseul Sanatatii Tale” si va asteptam la evenimentul urmator!

Articolul anterior
ColonHelp la Bionatura Fest
Articolul următor
ColonHelp și EdenSpa promovează stilul de viață sănătos

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.