4-6 iunie 2010, Sala Palatului, Bucuresti: ColonHelp a participat la targul „Bionatura Fest – hrana si frumusetea oferite de natura“! Zilnic, pe la standul ColonHelp au trecut cateva sute de persoane interesate de sanatate si frumusete prin detoxifiere. Ne-au vizitat persoane de toate varstele, persoane care au urmat o cura cu produsul ColonHelp, persoane care se aflau in timpul curei sau persoane care aflau pentru prima oara despre cel mai bun curatitor intestinal si detoxifiant din Romania.

Pe la standul ColonHelp a trecut de asemenea Simona Balanescu, realizator emisiuni de sanatate, cea care recomanda zilnic produsul ColonHelp telespectatorilor sai. S-au mai oprit pe la standul ColonHelp Crina Mardare, fosta cantareata si acum profesoara de canto, si vedeta tv Florentina Opris.

Este vara, toata lumea se gandeste la concediu si, in acelasi timp, la silueta. Cele mai multe dintre doamnele care au trecut pe la standul nostru au fost interesate de o cura de slabire cu ajutorul fibrelor ColonHelp. S-au bucurat sa afle ca fibrele ColonHelp nu sunt un produs obisnuit de slabire. ColonHelp nu este un laxativ si purgativ puternic, de aceea nu exista riscul ca pe parcursul curei de slabire, organismul sa se demineralizeze. Mai mult, fibrele ColonHelp sunt solutie pentru o cura de slabire in care nu e nevoie sa te infometezi.

ColonHelp este o formula originala de la Zenyth Pharmaceuticals, o formula care a fost gandita si testata pe cateva sute de persoane inainte de lansarea pe piata. In ultimele luni, peste 100.000 de romani au urmat o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp, iar rezultatele au fost extraordinare.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi si va asteptam la evenimentul urmator!

Articolul anterior
ColonHelp, la Simpozionul „Patologia respiratorie în practica medicală curentă“
Articolul următor
Campania națională „Alege să fii sănătos!“, București

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.