ColonHelp, la Simpozionul „Patologia respiratorie în practica medicală curentă“

13-14 mai 2010, Targu Jiu: ColonHelp s-a angajat sa sprijine sanatatea si sa promoveze stilul de viata sanatos, inca de la lansarea sa in urma cu un an. Acesta este motivul pentru care ColonHelp a ales sa sprijine si Simpozionul „Patologia respiratorie in practica medicala curenta”, desfasurat la Targu Jiu, in zilele de 13 si 14 mai 2010.

Simpozionul a fost initiat de Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” de la Dobrita (judetul Gorj) si la el au participat medici cu renume in domeniul pneumoftiziologiei. Printre temele dezbatute s-au aflat recuperarea medicala in afectiunile aparatului respirator, clarificarea aspectelor legate de traseul pacientului in sistem, de diagnosticarea precoce a afectiunilor respiratorii si tratamentul corect al acestora, noutati in astmul bronsic, diagnosticul diferential astm/BPOC, sindromul de apnee in somn. Coordonatorul stiintific al simpozionului a fost prof. dr. Paul Stoicescu, care a semnalat ca in Romania, numarul persoanelor care sufera de astm bronsic se apropie de 1,5 milioane, multe cazuri fiind nediagnosticate.

La standul ColonHelp s-au oprit medici si asistente medicale din judetele Gorj, Dolj, Mehedinti, Olt si Valcea, interesati de tratamentele si produsele naturale. Acestia au fost incantati sa primeasca materiale informative despre detoxifiere, fibre si beneficiile acestora pentru sanatate si sa descopere ca produsul ColonHelp este unul 100% natural. Unii medici ne-au marturisit ca stiu produsul ColonHelp si il recomanda persoanelor cu probleme digestive sau de tranzit intestinal, altii s-au bucurat sa afle despre acest produs si ne-au promis ca il vor recomanda pe viitor pacientilor lor.

ColonHelp, un produs al companiei Zenyth Pharmaceuticals Romania, este un supliment alimentar 100% natural din fibre si plante detoxifiante. Rolul ColonHelp este acela de eliminare a materiilor putrefactive stagnante si a toxinelor din intestine, de lubrifiere interna si fortificare a muschilor si peretilor intestinali, de refacere a mucoasei intestinale si a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunitatii organismului.

Fibrele ColonHelp dau rezultate foarte bune in probleme de tranzit intestinal, constipatie, diaree, digestie incompleta, balonari, reflux gastric, flatulenta, colon iritabil, in scaderea colesterolului, in reglarea glicemiei sau in cure de slabire. De asemenea, o cura cu produsul ColonHelp le ajuta doamnelor sa aiba un ten mai curat, par mai stralucitor, ochi mai limpezi, abdomen plat.

ColonHelp este un produs pentru sanatate si frumusete!

Articolul anterior
Campania națională „Alege să fii sănătos!“, București
Articolul următor
ColonHelp la Bionatura Fest

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.