Campania națională „Alege să fii sănătos!“, București

23-25 aprilie 2010: ColonHelp este partenerul vedetei tv Florentina Opris si al Asociatiei Pentru o Viata Sanatoasa in campania nationala „Alege sa fii sanatos!”. Prima etapa a campaniei a avut loc in zilele de 23, 24 si 25 aprilie 2010 la Food Court Feeria – Baneasa.

Timp de trei zile, vizitatorii au fost indrumati de specialisti si medici pe „Traseul Sanatatii Tale” si au aflat care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a avea un stil de viata echilibrat: gandire pozitiva, relaxare, alimentatie echilibrata, hidratare, detoxifiere, sport, controale medicale periodice, apelarea la terapiile alternative.

Un punct important pe „Traseul Sanatatii Tale” a fost standul ColonHelp. Persoanele care s-au oprit la standul nostru au aflat informatii despre detoxifiere si importanta acesteia pentru sanatate si frumusete. Multi s-au aratat surprinsi sa afle ca dintre toate organele vitale ale organismului, cel mai neglijat este colonul. Altii stiau deja ca de sanatatea colonului depinde sanatatea intregului organism.

Actiunea initiata de Florentina Opris a fost sustinuta de dr. farm. Ovidiu Bojor, Cristian Topescu, Geanina Corondan, compozitorul Zsolt Kerestely, Oana si Viorel Lis, Carmen Plesa. Prin aceasta campanie, Florentina Opris si Asociatia Pentru o Viata Sanatoasa doresc sa constientizeze si sa motiveze cat mai multe persoane sa adopte un stil de viata sanatos. „Un stil de viata sanatos face ca varsta biologica sa fie mai mica decat cea reala, iar speranta de viata sa fie foarte mare. Un stil de viata sanatos este stalpul tuturor actiunilor pe care le intreprindem in fiecare zi”, arata Florentina Opris, initiatoarea campaniei „Alege sa fii sanatos!”. Campania se adreseaza deopotriva tinerilor si varstnicilor, femeilor si barbatilor, preocupati de propria sanatate.

Le multumim celor care s-au oprit la standul nostru in cele trei zile ale campaniei si ii asteptam la urmatorul eveniment!

Articolul anterior
Body Mind Spirit Festival, Sala Palatului, București
Articolul următor
ColonHelp, la Simpozionul „Patologia respiratorie în practica medicală curentă“

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.