Body Mind Spirit Festival, Sala Palatului, București

26-28 martie 2010: ColonHelp a participat la Body Mind Spirit Festival, la Sala Palatului. Festivalul este asteptat in fiecare an cu interes de cei care vor sa se incarce pozitiv, deoarece aici vizitatorii gasesc remedii pentru trup, minte si suflet.

La standul ColonHelp s-au oprit zilnic cateva sute de persoane interesate de detoxifiere prin metode naturale. Am constatat cu bucurie ca majoritatea celor care s-au oprit la standul nostru fie urmasera o cura cu produsul ColonHelp, fie erau la inceputul curei.
„L-am folosit deja. M-a ajutat sa slabesc 4 kilograme“. „Am vazut reclama tv pentru ColonHelp. M-am bucurat sa aflu ca este fabricat in Romania“. Acestea sunt doar cateva dintre reactiile celor care au trecut pe la standul ColonHelp.

Ne-am bucurat sa vedem ca detoxifierea intestinala castiga teren in Romania! Produsul ColonHelp, detoxifiant si curatitor intestinal 100% natural, a devenit expresia unui fenomen social in ultima vreme. Familii intregi, colegi de munca, tineri si varstnici deopotriva ne-au intrebat despre beneficiile detoxifierii si s-au decis sa inceapa o cura cu produsul ColonHelp. Cautau de multa vreme un produs care sa regleze tranzitul intestinal, sa reduca balonările si refluxul gastric, sa amelioreze simptomele colonului iritabil, sa scada colesterolul, sa ajute la reglarea glicemiei si, in plus, sa fie eficient si intr-o cura de slabire.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi la Body Mind Spirit Festival si va asteptam la evenimentul urmator!

Articolul anterior
Forumul Național al Asociațiilor Pacienților din România, București
Articolul următor
Campania națională „Alege să fii sănătos!“, București

Nu am găsit niciun rezultat.