Forumul Național al Asociațiilor Pacienților din România, București

In perioada 5-7 martie 2010, ColonHelp a participat la Forumul National al Asociatiilor Pacientilor din Romania. Forumul a fost organizat de Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC) in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania.

Membrii asociatiilor de pacienti participanti la Forum si-au propus sa informeze autoritatile despre problemele intampinate de bolnavi. S-a subliniat de asemenea importanta existentei asociatiilor care sa lupte pentru promovarea si apararea drepturilor pacientilor. Printre temele abordate s-au numarat implementarea sistemului de sanatate centrat pe pacient, malpraxisul si legislatia in domeniul medical, serviciile paraclinice si analizele de laborator, programele nationale de tratament si screening, protocoalele de tratament in afara tarii.

Printre altii la eveniment au participat prof. dr. Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii; prof. dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania; Nicolae Vlad Popa, presedintele Asociatiei Pacientilor cu Dizabilitati Musculo-Scheletice din Romania; Welkens Ladislau, Asociatia Bolnavilor de Cancer Brasov; Iulian Petre, UNOPA; Maria Mesaros, Fundatia Speranta Diabeticilor; Cezar Irimia – COPAC, Bianca Brad, presedintele Organizatiei EMMA.

In pauzele dintre dezbateri, participantii la Forum s-au oprit la standul ColonHelp si au aflat noutati despre detoxifiere si beneficiile acestui curatitor intestinal si detoxifiant.

Simona Balanescu, realizator emisiuni de sanatate, a moderat discutiile despre drepturile si obligatiile pacientului si a prezentat, cu aceasta ocazie, produsul ColonHelp. Participantii la Forumul National al Asociatiilor Pacientilor din Romania au vizionat in premiera spotul publicitar ColonHelp.

Articolul anterior
Detoxifierea este primul pas către sănătatea ta!
Articolul următor
Body Mind Spirit Festival, Sala Palatului, București

Nu am găsit niciun rezultat.

1 comentariu. Leave new

  • emil stanimir
    19 august 2010 5:05 pm

    Am urmat un tratament de o luna cu acest produs si sunt foarte incantat de rezultat. am constatat ca am o digestie imbunatatita si ma simt excelent

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.