Detoxifierea este primul pas către sănătatea ta!

16 februarie 2010 – ColonHelp a lansat campania „Detoxifierea este primul pas catre sanatatea ta“. Marti, 16 februarie 2010, medici, personalitati ale vietii publice si jurnalisti au vorbit despre detoxifiere si importanta acesteia in mentinerea sanatatii. Campania are ca scop familiarizarea oamenilor cu termenul de detoxifiere, explicarea curelor de detoxifiere, aspecte pro si contra curelor de detoxifiere, promovate in mass-media.

Traim intr-o lume a toxinelor: alimentele sunt tot mai aditivate, apa contine reziduuri de nitrati si alti contaminanti periculosi pentru sanatate, aerul pe care il respiram este poluat. In aceste conditii, detoxifierea organismului este o necesitate si, totodata, primul pas pe care il putem face catre sanatate.

Pana la 80% din problemele de sanatate pot fi prevenite sau rezolvate prin detoxifiere si curatire intestinala

Acesta este motivul pentru care am ales sa demaram campania „Detoxifierea este primul pas catre sanatatea ta“. Momentul lansarii campaniei nu este ales la intamplare. Se apropie primavara, momentul propice pentru a face curatenie in organismul nostru. Detoxifierea de primavara ne ajuta sa ne recapatam pofta de viata, sa ne pastram sanatatea si sa scapam de kilogramele acumulate in timpul iernii.

S-au alaturat campaniei „Detoxifierea este primul pas catre sanatatea ta“ dr. Elena Hancu, medic specialist geriatrie si gerontologie, presedintele Fundatiei de Ingrijiri Comunitare din Piatra Neamt, medicul naturopat Cristina Bogdan, psihologul Ruxandra Rascanu, beauty consultantul Dana Sota si dr. farm. Ovidiu Bojor.

Vedetele au spus „Da“ detoxifierii!

Actrita Tora Vasilescu, cantareata de opera Ozana Barabancea, prezentatoarea tv Roxana Iliescu, vedetele Miki, Maria Radu, Floretina Opris, Costin Marculescu au raspuns „Da“ provocarii „Detox Days“. Acesta este un plan de detoxifiere de 90 de zile, o provocare la curatarea organismului de toate substantele daunatoare acumulate in timp.
Intr-o dezbatere moderata de Paul Ailincai, directorul Zenyth Pharmaceuticals, partenerii ColonHelp au semnalat ca alimentatia moderna asigura foarte putin din cantitatea de fibre necesara detoxifierii. Fibrele si plantele detoxifiante din acest produs asigura o detoxifiere blanda a organismului. Dr. Cristina Bogdan a vorbit despre beneficiile produsului ColonHelp, iar dr. Elena Hancu a expus rezultatele unui studiu pilot efectuat la Fundatia de Ingrijiri Comunitare din Piatra Neamt. Ambele invitate au remarcat actiunea ColonHelp asupra componentelor sindromului metabolic.

ColonHelp este un produs nu doar pentru sanatate, ci si pentru frumusete. Dana Sota le-a atras atentia femeilor ca frumusetea vine din interior, iar o cura de detoxifiere elimina toxinele din organism, facand pielea curata si fara impuritati, iar parul mai stralucitor.

O data cu campania „Detoxifierea este primul pas catre sanatatea ta“, Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp, initiaza un proiect inedit: site-ul www.detoxifiere.ro, un ghid de detoxifiere online. Vrem sa cream o comunitate in care sa implicam cat mai multe persoane, de la personalitati din lumea medicala pana la oameni simpli. Daca aveti ceva de spus in domeniul sanatatii, veniti in comunitatea www.detoxifiere.ro. Pornind de la motto-ul „Mai multa educatie, mai putina medicatie“, ne propunem sa invatam impreuna cum sa traim sanatos, sa spunem lucrurilor pe nume şi sa scapam din lumea toxinelor, in care consumam anual 2-3 kilograme de E-uri din alimente.

Articolul anterior
Clubul cititoarelor revistei Prevention
Articolul următor
Forumul Național al Asociațiilor Pacienților din România, București

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.