Clubul cititoarelor revistei Prevention

Miercuri, 10 februarie, ColonHelp a participat la Clubul Prevention! Cititoarele revistei Prevention s-au intalnit pentru a discuta despre metodele de detoxifiere a organismului, despre alimentele recomandate si cele interzise intr-o cura de detoxifiere si de ce apropierea primaverii este momentul propice pentru a incepe o cura de detoxifiere.

Intr-o atmosfera relaxata si primitoare, cititoarele au descoperit ca detoxifierea este primul pas catre sanatate. Au vorbit despre beneficiile curelor de detoxifiere periodice: medicul de familie Oana Zarnescu, medicul chirurg Tiberiu Trotea, antrenorul de fitness Cori Gramescu si Paul Ailincai, directorul Zenyth Pharmaceuticals.

Importanta fibrelor in dieta si rolul colonului in detoxifiere au fost doua dintre subiectele dezbatute pe larg de specialistii invitati. Participantele au putut afla cum le ajuta suplimentul cu fibre ColonHelp sa elimine toxinele din organism si cum o cura de detoxifiere poate fi si o buna cura de slabire. Au fost uimite sa constate ca o cura de detoxifiere nu presupune restrictii alimentare severe, ci un mod de viata sanatos: alimentatie bogata in fibre, consumul a 2 litri de apa si exercitii fizice.

Unele dintre participante ne-au marturisit ca au urmat sau urmeaza o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp. Cele care nu stiau despre acest produs s-au declarat incantate de beneficiile ColonHelp si s-au aratat interesate sa inceapa o cura de detoxifiere cat mai curand.

ColonHelp, un produs pentru sanatate si frumusete, un supliment perfect pentru o cura de detoxifiere!

Articolul anterior
ColonHelp la Târgul pentru Frumusețea și Sănătatea Ta, București, Sala Palatului
Articolul următor
Detoxifierea este primul pas către sănătatea ta!

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.