ColonHelp la Târgul pentru Frumusețea și Sănătatea Ta, București, Sala Palatului

In perioada 14-17 noiembrie 2009, ColonHelp a fost prezent la Targul pentru frumusetea si sanatatea ta. Targul s-a desfasurat la Sala Palatului, iar pe la standul nostru au trecut zilnic cateva sute de persoane. Tineri si varstnici, femei si barbati deopotriva s-au oprit pentru cateva minute la standul Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp. Aici au primit informatii despre detoxifiere si curatire intestinala, despre importanta fibrelor pentru sanatate, despre constipatie si metode naturale de prevenire si tratare a ei.

Femeile au fost interesate mai mult de frumusete, de metode de a scapa de kilogramele in plus, in vreme ce barbatii au fost incantati sa afle ca un supliment de fibre, asa cum este ColonHelp, ii poate ajuta sa scape de neplacutele balonari sau sa reduca refluxul gastroesofagian.

„Vreau sa slabesc!“; „Vreau sa fac o cura de detoxifiere. Stiu cat important este sa elimini toxinele din organism, mai ales din colon!“; „Am citit despre acest produs, chiar il cautam. Ma bucura ca este fabricat in Romania“; „Chiar acum fac o cura cu ColonHelp. Ma bucur ca exista un astfel de produs.“ Acestea sunt doar cateva dintre dorintele sau parerile exprimate de cei care au vizitat standul ColonHelp. Cei care au folosit deja ColonHelp ne-au marturisit ca sunt incantati de actiunea acestui produs natural, care face mai mult decat medicamentele in majoritatea tulburarilor digestive: balonari si gaze, reflux gastroesofagian, tranzit lent, constipatie.

Vizitatorii targului s-au aratat interesati de produsul 100% natural ColonHelp si au recunoscut in acesta o modalitate eficienta de mentinere a sanatatii si a frumusetii. De asemenea, au fost incantati de motto-ul Zenyth Pharmaceuticals „Mai multa educatie, mai putina medicatie“. Persoanele care s-au oprit la standul nostru ne-au marturisit ca este nevoie de o schimbare de mentalitate si atitudine. Din moment ce pana la 80% din problemele de sanatate pot fi pevenite sau rezolvate prin curatire intestinala, o cura de detoxifiere poate fi un prim pas catre o viata sanatoasa.

ColonHelp − un produs pentru sanatate si frumusete!

Va multumim ca ne-ati fost alaturi la Targul pentru frumusetea si sanatatea ta!

Articolul anterior
ColonHelp la Salonul Beauty & Body, Palatul Copiilor, București
Articolul următor
Clubul cititoarelor revistei Prevention

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.