ColonHelp la Salonul Beauty & Body, Palatul Copiilor, București

In perioada 1-4 septembrie 2009, ColonHelp a participat la Salonul International Beauty & Body (Targul pentru sanatatea si frumusetea ta). Pentru patru zile, Palatul Copiilor din Bucuresti a devenit „kilometrul 0“ al sanatatii si frumusetii.

ColonHelp, un produs pentru sanatate si frumusete, a participat la acest eveniment, iar cei care au trecut pe la standul nostru au putut afla care este legatura dintre detoxifiere si frumusete si de ce curatirea intestinala este cea mai eficienta metoda de detoxifiere.

La standul firmei Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp, s-au oprit zilnic cateva sute de persoane interesate de detoxifiere si curatire intestinala. De produsul ColonHelp au fost interesate in special femeile. Chiar daca a fost un targ de sanatate si frumusete, pe la standul nostru au trecut si barbati.

Standul ColonHelp a avut doua categorii de vizitatori: persoane care s-au interesat de produsul ColonHelp pentru propria sanatate si persoane care au solicitat informatii despre produs, gandindu-se la sanatatea celor dragi: parinti sau rude apropiate, prieteni. Ne-a impresionat altruismul lor si dorinta de a afla cat mai multe informatii care ar putea sa influenteze in bine sanatatea celor dragi.

Vizitatorii au primit pliante, brosuri cu informatii despre curatirea intestinala, despre ingredintele si modul de actiune al produsului ColonHelp. Acestia au apreciat ca produsul ColonHelp este 100% natural si, mai ales, ca este primul de acest gen fabricat in Romania. Cei care au dorit au avut posibilitatea sa testeze produsul nostru. De asemenea, echipa ColonHelp, prezenta la stand, le-a oferit vizitatorilor informatii despre rolul fibrelor in alimentatie si despre importanta consumului de apa pentru mentinerea sanatatii.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi si va asteptam la urmatoarele evenimente!

Agenda evenimentelor viitoare va fi publicata din timp pe site-ul colonhelp.ro.

Articolul anterior
Măsurarea gratuită a tensiunii arteriale, în Piața Unirii!
Articolul următor
ColonHelp la Târgul pentru Frumusețea și Sănătatea Ta, București, Sala Palatului

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.