Măsurarea gratuită a tensiunii arteriale, în Piața Unirii!

In perioada 1-28 septembrie, compania Zenyth Pharmaceuticals desfasoara Campania de masurare gratuita a tensiunii arteriale. Bucurestenii, indiferent de varsta, isi pot masura gratuit tensiunea arteriala la Cortul ColonHelp, amplasat in Piata Unirii, la iesirea de metrou catre fosta Banca a Religiilor.

Aici, o asistenta medicala este la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri, intre orele 9.00-17.30. De asemenea, toti cei care se opresc la Cortul ColonHelp primesc un pliant cu informatii utile despre detoxifierea si curatirea intestinala si despre cum o cura de detoxifiere poate scadea nivelul colesterolului si, in consecinta, riscul de hipertensiune arteriala. In primele zile ale lunii septembrie, pe la Cortul ColonHelp au trecut aproximativ 1.000 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani.

Campania initiata de Zenyth Pharmaceuticals urmareste informarea si responsabilizarea populatiei, in conditiile in care peste 30% dintre romani au colesterolul ridicat si 40% sufera de hipertensiune arteriala.

Desi pe termen scurt, valorile mari ale tensiunii arteriale pot trece neobservate, pe termen lung, hipertensiunea poate avea consecinte grave asupra starii de sanatate. Statisticile indica faptul ca doi din trei romani mor in urma afectiunilor vasculare pe fondul colesterolului ridicat si al hipertensiunii, fata de doar unul din trei europeni.

Daca aveti drum prin Piata Unirii va asteptam la Cortul ColonHelp pana la data de 28 septembrie!

Articolul următor
ColonHelp la Salonul Beauty & Body, Palatul Copiilor, București

Nu am găsit niciun rezultat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.